Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Injekční lipolýza - Injekční lipolýza

Injekční lipolýza

Petruška1 zaslal(a) v 1.5.2008 22:20:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s injekční lipolýzou ? kde se to dělá, a jestli to funguje ? Díky Petra
Vaše odpověd

odpověd

Lenka
27.5.2008 9:53:

Ahoj! Já už byla 5x. Funguje to skvěle, po porodu mi zůstala taková "hruška" tuku kolem pupíku a je pryč. Nechala jsem si také stehna zevnitř a boky - na ty stačila jen 1 dávka. Nyní jsem potřetí a naposled nechala boky zvenku. Na ty malé nedokonalosti, které nejdou cvičením již odstranit je to skvělé.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
5.5.2008 18:14:

Dobrý den, u nás úspěšně provádíme lipolýzu v oblasti obličeje. V případě bližšího zájmu volejte do MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz.

odpověd

Angelika
5.5.2008 10:25:

Ahoj na IL jsem byla v pátek .Provádí to AURA Medical Clinic Praha.Nechala jsem si odstranit tuk z okolí bříška zákrok není bolestivý jen jsou otoky a na dotek je to choulostivé.Výsledek je vidět cca 1měsíc tak uvidím .

< Předchozí:kde to provádějí?
injekční lipolýza:Další >

Reklama

Zákrok

Injekční lipolýzaInjekční lipolýza
Lipolýza je ideální metodou především pro zmenšení malého podbradku a zlepšení kontury dolní čelisti, jinak prakticky kdekoliv na těle. V případě, že máte normální tělesnou hmotnost a malé nahromadění tuku a ani sportováním se Vám je nedaří odstranit, je lipolýza dobrou metodou ke snížení tohoto objemu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Injekční lipolýza:
  • Ceny od 1.000,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova