injekční lipolýza
lucie Perglová zaslal(a) v 7.5.2007 21:54:
Dobrý den,velice by mě zajímalo,zda se tato metoda provádí i na těle.Nedávno jsem četla v mém oblíbeném měsíčníku-estetika-že si tuto metodu nechávají dělat dost i muži v oblasti pasu,ale když se podívám na tyto stránky,tak zde vyčtu,že injekční lipolýza se provádí jen na obličeji.Tak vás prosím tímto o radu.Jsem malé postavy,myslím že i štíhlé-158cm..51kg-sportuji,ale nedaří se mi zhubnout v oblasti pasu.Mám rovnou postavu,takzvaně chlapeckou(bez pasu).Ráda bych stím něco udělala,ale jak už jsem psala,ani cvičení mi nepomáhá proto se vás ptám,zda se provádí lipolýza i na jiných částech těla,než je obličej a zda někde funguje pracoviště,kde se tato metoda provádí.Předem Vám moc děkuji za odpověd s pozdravem Lucie..
Zákrok
Injekční lipolýzaLipolýza je ideální metodou především pro zmenšení malého podbradku a zlepšení kontury dolní čelisti, jinak prakticky kdekoliv na těle. V případě, že máte normální tělesnou hmotnost a malé nahromadění tuku a ani sportováním se Vám je nedaří odstranit, je lipolýza dobrou metodou ke snížení tohoto objemu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 1.000,- CZK
- Ceny do 10.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
9.5.2007 17:31:
Dobrý den,děkujeme za Váš dotaz.Tělová elektrolypolýza se provádí.Obvykle je potřeba 7 - 10 aplikací 2x týdně. Cena jedné aplikace je 3000,-kč První aplikaci předchází konzultace s dermatologem. Pro více informací a objednání se na konzultaci volejte recepci kliniky GHC 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková d.
Nahlásit nevhodný příspěvek