Hrudka ve rtu
Tika zaslal(a) v 26.8.2008 13:29:
Před třemi týdny jsem podstoupila zvětšení rtů Restylanem a s výsledkem jsem byla téměř úplně spokojená. Před týdnem se mi však z vnitřku dolního rtu začala tvořit hrudka, která se zdá být čím dál větší. Dnes má již velikost malé třešně a mám zdeformovaný dolní ret. Chci se zeptat čím to může být způsobeno, jedná se o otok či snad o posun materiálu? Zatím beru Wobenzym a mám ji zkusit masírovat, nebo raději nechat být? Nerada bych aby to bylo ještě horší. Poraďte prosím.
Zákrok
Injekční výplněInjekční výplně jsou látky tělu vlastní nebo cizí, které se aplikují pod kůži za účelem vyhlazení a vypnutí stárnoucí pokožky. Používá se vlastní tuk, kolagen, kyselina hyaluronová, kyselina poly 1 mléčná, akryláty a jiné. Anestezie je lokální někdy jen ve formě znecitlivujícího krému. Délka zákroku záleží na druhu výplně a velikosti ošetřované plochy. Návrat k běžným aktivitám je možný bezprostředně po zákroku.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Obvykle od 5.057 CZK
- Obvykle do 11.168 CZK
- Průměr 8.113 CZK

odpověd
27.8.2008 15:32:
Dobry den, doporucujeme Vam vcasnou kontrolu u osetrujicicho lekare, mohlo by se jednat o depozitum materialu ci granulomatozni reakci. Oboji lze vyresit.
S pozdravem a pranim pekneho dne MYCLINIC prague.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
26.8.2008 18:54:
...zadny strach, domuvte to s Vasi Klinikou...tyto veci se daji bez problemu vyresit.....
odpověd
26.8.2008 14:14:
Dobrý den, může se teoreticky jednat o posun materiálu, ale spíše o ložisko zánětu. V každém případě byste měla znovu navštívit lékaře, který aplikaci prováděl a domluvit se na dalším postupu. Mohou být potřeba antibiotika v tabletách, Wobenzym stav asi definitivně nevyřeší. Masáže zatím neprovádějte, jedině, kdyby Vám je doporučil lékař.
Pěkný den a s pozdravem,
MUDr Nina Koutná,
Klinika GHC Praha.