Hrudka ve rtu
Tika zaslal(a) v 26.8.2008 13:29:
Před třemi týdny jsem podstoupila zvětšení rtů Restylanem a s výsledkem jsem byla téměř úplně spokojená. Před týdnem se mi však z vnitřku dolního rtu začala tvořit hrudka, která se zdá být čím dál větší. Dnes má již velikost malé třešně a mám zdeformovaný dolní ret. Chci se zeptat čím to může být způsobeno, jedná se o otok či snad o posun materiálu? Zatím beru Wobenzym a mám ji zkusit masírovat, nebo raději nechat být? Nerada bych aby to bylo ještě horší. Poraďte prosím.
Zákrok
Injekční výplněJak stárneme, náš obličej začíná vykazovat známky gravitace, působení slunce a pohybu svalů jako je úsměv nebo žvýkání. Hluboko uložená tkáň, která udržuje mladistvý vzhled naší kůže, se uvolňuje a objevují se vrásky. Ty lze vyhladit injekčními výplněmi.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 1.000,- CZK
- Ceny do 25.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
27.8.2008 15:32:
Dobry den, doporucujeme Vam vcasnou kontrolu u osetrujicicho lekare, mohlo by se jednat o depozitum materialu ci granulomatozni reakci. Oboji lze vyresit.
S pozdravem a pranim pekneho dne MYCLINIC prague.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
26.8.2008 18:54:
...zadny strach, domuvte to s Vasi Klinikou...tyto veci se daji bez problemu vyresit.....
odpověd
26.8.2008 14:14:
Dobrý den, může se teoreticky jednat o posun materiálu, ale spíše o ložisko zánětu. V každém případě byste měla znovu navštívit lékaře, který aplikaci prováděl a domluvit se na dalším postupu. Mohou být potřeba antibiotika v tabletách, Wobenzym stav asi definitivně nevyřeší. Masáže zatím neprovádějte, jedině, kdyby Vám je doporučil lékař.
Pěkný den a s pozdravem,
MUDr Nina Koutná,
Klinika GHC Praha.