Dobrý den, mám nesymetrickou čelist a ráda bych jí vyrovnala nějakým materiálem. Zaujal mě medpor i nově nyní Metacrill. V jaké cenové relaci se pohybují a co by jste mi doporučili. U Metacrillu jsem ještě žádné info nenalezla. Děkuji
Výplň na nesymetrickou čelist, cena
(Diskuze k tématu Injekční výplně - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid a další..)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, na naší klinice používáme materiál Medpor. Je využíván především při velkých asymetriích, indikaci vždy stanoví plastický chirurg po konzultaci s Vámi. Ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci s plastickým chirurgem dr. Víškem, termín konzultace je vždy středa od 16 hod. Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208, sobrova@ghc.cz.
Cena zákrok se rozhoduje dle typu použitého impl. a zákroku.
S přáním hezkého dne Věra Šobrová za GHC Kliniku.
Vážená slečno,
na naší klinice Medicom VIP k určitým korekturám tvaru některé anatomické obklasti obličeje používáme materiál Medpor. Jde o porezní hmotu, do které "proroste" okolní tkáň a tak se materiál vlastně stane součástí organizmu. Existují i implantáty kterými měníme tvar horní nebo dolní čelisti. Samozřejmě při významných odchylkách od běžné normy, drobné asymetrie se neřeší /alespoň ne relativně náročnou operací/. Cena se odvíjí podle rozsahu výkonu, za vlastní operaci obvykle účtujeme sumu mezi 30 až 40 tisíci Kč, cena za Medporovou hmotu se pohybuje mezi 5-15 tisíci Kč. Rozhodující je předoperační konzultační vyšetření.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Metacrill je trvalý, inertní, biokompaktibilní implantát,který se používá k výplním,k odstranění vrásek,záhybů,k vyrovnání deformací,asymetrií.Podrobné informace můžete získat na naší webové stránce www,metacrill.eu
Cena za úpravu čelisti se pohybuje kolem 20000Kc včetně použitého materiálu. Můžete se objednat na konzultaci v Bomtom Centrum krásy, Václavské náměstí 43, Praha 1, tel. 224 235 609 nebo 773102108. S pozdravem DrNěmečková
Euroquirurgica
Dr Němečková
návštěvník
Počet příspěvků: 4
DOBRY DEN,MAM ASYMETRICKE CELO.VPACENE NA LEVE STRANE.
JE MOZNA OPERACE A IMPLANTAT Z MEDPORU?ZAJIMA ME I PRIBLIZNA CENA.
DEKUJI
návštěvník
DOBRY DEN,MAM ASYMETRICKE CELO.VPACENE NA LEVE
STRANE.
JE MOZNA OPERACE A IMPLANTAT Z MEDPORU? ZAJIMA ME I PRIBLIZNA
cena.
DEKUJI
Dobrý den,
prosím, pošlete nám své foto a rádi Vám poradíme.
S přátelským pozdravem,
Medicom VIP
E-mail: info@medicomvip.cz
Dobrý den, pokud byste zvažovala velmi jednoduchý zákrok za pomocí injekční výplně, pak je dle mého názoru (bez osobního vyšetření) tento možný. Mějte se hezky. dr.Pachman, klinika Riva, Brno.
návštěvník
Dobry vecer pane doktore zajima me jestli je to naporad
,nebo se to casem vstreba a zda celo bude pevne.
Dekuji
(omlouvam se,ale nejdou mi diakriticka
znamenka)
Aplikace medporu do vpáčeného čela by asi šla. Počítejte ovšem s tím, že přechod materiálu do okolí nebude téměř nikdy pravidelný. Vždy bude patrný lem, respektive hranice vloženého materiálu. Čelo má totiž velmi hladkou konturu a krajinu nelze srovnat tak jako byste jí vybrousil. Měškká tkáň opisuje tvar kosti, která je pod ním. Určitě se s tímto problemem obraťte na zkušeného ateswtovaného plastického chirurga. Ideální je nehledat pracoviště podle ceny, oběhnout konsultaci na více pracovištích. Můžete se stavět i u nás. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Dobrý den,
Metacrill by byl na váš problém ideálním řešením. Co se týká ceny projděte si moje webové stránky, kde najdete přesné informace k cenám. Ve vašem případě počítejte při výpočtu ceny s maximálně 3 injekcemi.
S pozdravem
MUDr. Jana Vybulková Zavadilová
První certifikované pracoviště v ČR specializované pro práci s Metacrillem
www.plastikatela.cz
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?![]() |
Přečtěte si stanovisko k vadným prsním implantátům PIP od Ministerstva zdravotnictví ČR, Státního ústavu pro kontrolu léčiv a společností J. E. Purkyně. |
![]() |
Samostatné vyjádření odborných společností J. E. Purkyně k aktuální situaci a jejich doporučení ohledně výměny vadných implantátů PIP. |
![]() |
Zapojte se do diskuze, zeptejte se přímo lékařů jak postupovat, kde najít původ impantátů, na co máte právo... |
![]() |
Potřebujete změnit implantáty? Najděte v diskuzi aktuální informace, jaké implantáty jsou vhodné, bezpečné a jak je vybírat. |