Dobrý den, je mi 23 let, od nějakých 11, 12 let mě trápí tmavé kruhy pod očima, které mám navíc propadlé. Mám podlouhlý obličej a kruhy zasahují výrazně do tváře, jeden kruh mám hlubší, než ten druhý. Tmavé kruhy zamaluji korektorem, ale propadliny nejdou maskovat nijak - jsou vidět výrazně zejména v profilu, při umělém světle atd. Protože jsem dost bledá, nenalíčená vypadám jako nemocná. Díky těmto kruhům vypadám starší a mám pořád unavený a strhaný výraz, i když jsem odpočatá. Chtěla bych si kruhy a horní část tváří (tak, aby ten přechod vypadal rovnoměrně) vyplnit nějakým vhodným materiálem, tuk jsem úplně vyloučila, nyní zvažuji Metacrill, ale o tom jsem se na internetu dočetla, že snad po delší době by mohlo hrozit tvorba granulomů a infekce, docela se tohoto materiálu bojím. Jenže nevím, zda jsou jiné výplňové materiály účinné, na mnoha diskuzích jsem našla fotky uživatelek před a po výplni těchto vstřebatelných materiálů a efekt mi nepřišel nijak výrazný. Prosím vás o vaše názory, chtěla bych slyšet vyjádření více lékařů. Moc vám předem děkuji.
Výplň prohlubní pod očima
(Diskuze k tématu Injekční výplně - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid a další..)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
To se musí vidět. Někdy pomůže odstranění tuk váčku pod očima bez odstranění kůže - skrz spojivku, někdy lipofiling - podstříknutí tukem. Musí se to vidět.Určitě se obraťte s takovýmto problemem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět i u nás. Naše "nestátní zdravotnické zařízení" "Centrum estetické plastické chirurgie" je přestěhováno a nyní umístěno na Chirurgické klinice Fakultní Thomayerovy nemocnice, Pavilon G3, Vídeňská 800, 140 54, Praha 4, Krč, tel 607990077, 602303877. Pracujeme v prostorách jedné z nejlepších chirurgických klinik v Praze, což zajišťuje eventuelní plný a rychlý servis v případě komplikací. Tento profit má málokteré zařízení zabývající se estetickou chirurgií. Na konsultaci se můžete objednat na 607990077. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den,
nevím, kde jste podobné nesmysly mohla o Metacrillu číst, pokud si přečtete relevantní informace o tomto materiálu, pak pochopíte, že to, co jste si četla, jsou jen pomlouvačné nesmysly těch, kteří mají pocit, že jim Metacrill nějakým způsobem konkuruje. V současné době však Metacrill nemá konkurenci žádnou, neboť licence na jeho výrobu nebyla za cca 12 let jeho existence nikomu prodána a jiný materiál pracující na stejném principu neexistuje, proto mu ani nemůže konkurovat. Pokud si podrobně pročtete informace o tomto materiálu (www.plastikatela.cz), dozvíte se, že výsledkem jeho působení je vytvoření vašeho vlastního vaziva. Jestli něco nehrozí, tak právě tvorba granulomů (garantováno samotným výrobcem) a infekce (nosný gel je krystalická látka, v níž žádné bakterie ani viry nemohou přežít ani se nemohou množit).
K vašemu problému - lze jej ideálně řešit aplikací tohoto materiálu a tím vyplnění žádaných oblastí vlastním vazivem. Na mých stránkách v obrázcích naleznete i několik případů přesně s vašim problémem. Pokud budete mít zájem, můžete se objednat na konzultaci nebo využít fotokonzultaci (jako všichni mimopražští a cizinci) a přijet rovnou na zákrok. Veškeré informace ke zmíněným otázkám najdete na mých stránkách.
S pozdravem
MUDr. Jana Vybulková Zavadilová
www.plastikatela.cz
Dobrý den, s danými lokalitami pracuji velmi často a použití výplně bývá velmi účinné, doporučuji vstřebatelný materiál - hyaluronovou kyselinu v preparátech Fortélis Extra popř. Modélis Shape.
S pozdravem
Dr.PACHMAN
Klinika Riva, Brno
| Basic member |
Počet příspěvků: 284
Dobrý den,
na naší klinice ke korekci a výplni prohlubní či kruhů pod očima používáme kyselinu hyaluronovou ( např. Juvederm, Esthelis, Restylane ), výsledky jsou velmi pěkné a vskutku viditelné co se rozdílu před a po ošetření týče.
Protože však jde o oblast velmi citlivou, často hojení doprovází hematomky, ev.otok, ale vše do 14 dnů zmizí.
Výplň v této oblasti vydrží zhruba 10 - 12 měsíců.
Tento zákrok na naší klinice provádíme běžně, proto Vás velmi rádi u nás přivítáme, vysvětlíme a ošetříme.
S pozdravem
Renata Stryková
Prague Beauty Company s.r.o.
MYCLINIC prague
Prague Beauty Company s.r.o.
Vodičkova 38/1935, 110 00 Praha 1
IČ: 27253244
obchodní rejstřík vedený Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 107859.
T:(+420) 226 201 334
www.myclinic.cz
info@myclinic.cz
MYCLINIC je registrovaná ochranná známka CEE Beauty Company B.V.
Follow us on Twitter
Become a fan of MYCLINIC on Facebook
návštěvník
Počet příspěvků: 8
Děkuji všem za odpovědi. Ještě by mě zajímala jedna věc - podle čeho si vybrat lékaře na aplikaci výplně? Samozřejmě je nutná dlouholetá praxe, někteří lékaři tuto informaci na svých stránkách ale neuvádějí (většinou jsou vyjmenovány zákroky, které lékař provádí, případě je tam uvedeno, že má s nima zkušenost). Jaký certifikát by lékař provádějící výplně měl mít? Chci se svěřit do rukou dobrého odborníka, přece jen oblast pod očima je dost citlivá a nechtěla bych řešit pak nějaké problémy.
Asi bych se ptal lékaře jak dlouho problematiku dělá, měl-li nějaké komplikace s aplikací a podobně. V zásadě nelze dost dobře dopředu rozpoznat toho pravého. Dobré jsou i reference. Tuto informaci by si přál asi každý. Držím palce při výběru. Hodně štěstí.
Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Dobrý den, Vaše problémy by měl řešit spíše plastický chirurg. Na tento problém se nespecializujeme.
MUDr.Špačková Kateřina, odborná oční lékařka
Dobry den,
kazdy produkt, vcetne vlastniho tuku s obsahem kmenovych a i Metacrilu,ma svuj efekt. Radi Vam nabidneme osobni konsultaci a vse s Vami probereme a zadny strach.
office@aspenaestheticclinics.com
Zásadně volte pouze zkušeného lékaře a vstřebatelný materiál, ve vašem věku nelze předpokládat plnou stabilizaci tvaru a není tedy žádoucí užít i vaši vlastní tkáň, riziko vzniku nežádoucí reakce na syntetické tzv. trvalé materiály je tak vysoké, že je nelze ve většině případů doporučit, jedná se zejména o dlouhodobou dráždivou reakci, která v době koroze materiálu vyvolá vznik vazivových uzlů (granulomů), ty mohou být příčinou deformace, bolestivosti a usazení infekce, přeji hezký den prof. Dušková
| Premium member |
Korektivní dermatologie
Banská Bystrica
Počet příspěvků: 41
Zdravím.Vzhľadom na vek sa taktiež prikláňam k názoru,že vhodné sú hlavne vstrebateľné jemné výplnové materiály.Človek sa v priebehu života mení a vstrebateľné výplne na tieto zmeny dobre reagujú.
návštěvník
Počet příspěvků: 20
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, taky bych si chtěla nechat kruhy vyplnit kys.hyaluronovou, momentálně ale hubnu, mým cílem je zhubnout cvičením a zdravou stravou deset kilo. Můžu si nechat kruhy vyplnit během hubnutí nebo až poté, co budu mít váhu ustálenou? Jde mi o to, aby se kyselina díky hubnutí třeba rychleji nevstřebala. Děkuji za rady.
Dobrý den, vyplnění lze provést kdykoli a lze předpokládat, že během hubnutí se budou propady pod očima zvýrazňovat, na což lze reagovat i průběžným doplňováním výplně.
Mějte se hezky.
Dr.PACHMAN
Klinika Riva, Brno
návštěvník
Počet příspěvků: 20
Dobrý den pane doktore, myslel jste propady, které budou vyplněny? Jde mi o to, jestli mám počkat, až budu mít váhu ustálenou a pak jít na výplň nebo jestli si ji mohu nechat aplikovat během hubnutí a nemusím se obávat, že bude třeba dříve (kvůli hubnutí) vstřebaná..
Syntetická výplň se většinou vstřebá od půl do roka po aplikaci. Je jedno v jaké době si to necháte provést. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Dobry den,
radi vas informujeme o moznosti vyplne trvale permanentni a to vlastnim tukem ziskanym harvest-jetem neb body-jetem
radi Vam zasleme individualni informace, napiste
office@aspenaestheticclinics.com
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?