Permalip -kde a za kolik?

(Diskuze k tématu Injekční výplně - Dysport, Restylane, Botox, Bio Alcamid a další..)

Permalip -kde a za kolik?

Dobrý den,dnes jsem se zaregistrovala na Vaše stránky,které se mi moc líbí.Mám velkou prosbu,mám zájem o trvalé zvětšení horního rtu metodou PERMALIP,o které jsem se dočetla.Kamarádka má nádherné rty vyplněné injekčně,ale už do toho opravdu investovala několik desítek tisíc,aby ty rty vypadaly pořád pěkně,navíc ta bolest :(mám dotaz,jsem z Brna,kde se tato metoda v ČR provádí a jaké jsou cenové relace,děkuji předem za odpověd.S pozdravem Simča.Brno.

30.10.2009 14:29

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Permalip -kde a za kolik? / 30.10.2009 14:29

Dobry den,
dekujeme za dotaz na tuto velice elegantni metodu, implantatem permanentniho charakteru na basi silikonu s vyhodou okamziteho efektu.
Implantat se da po letech neb kdykoliv odstranit.
Surgisil PermaLip Implant nabizime ve vetsine nasich klinikach a od 1.1.2010 i v Praze a i v nove vznikajici klinice ve Vidni, ktera by pro Vas mohla byt geografickou alternativou.
napiste neb zavolejte kdykoliv
office@aspenaestheticclinics.com

30.10.2009 15:49

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, je to samozřejmě velmi elegantní a rychlá metoda trvalého zvětšení rtů, ale je třeba počítat s tím, že vkládaný implantát je pod sliznicí červeně hmatný. dr.Paděra

30.10.2009 19:55

Dobrý den, rty je možné metodou Permalip vyplnit,jedná se však o hmatný silikonový implantát. Augmentace pomocí injekčních výplní na bázi hyaluronové kyseliny nebo trvanlivějšího preparátu Remake působí daleko přirozeněji a tvar rtů lze mnohem lépe modelovat.
S pozdravem dr.Hrabálková (info@esteticka-dermatologie.cz)

30.10.2009 20:53

Dobrý den, provádíme zvětšení rtů metodou aplikace kyseliny hyaluronové- preparát řady Juvéderm, tato metoda je elegantní, rychle proveditelná, účinná. Pro necitivost během výkonu používáme anestezii jako u zubaře. Pak je výkon nebolestivý. Na další dotazy možno přímo na stránkách www.ottlens.com nebo lenka.ottova@ottlens.com s pozdravem dr.Ottová

31.10.2009 14:39

Dobrý den, nejlepší zkušenosti se zvětšováním rtů, pokud klientka požaduje co nejdelší efekt, máme s přípravkem Remake, viz www.vyhlazenivrasek.cz. Možná by to byla nejbližší alternativa k metodě Pertmalip, přitom však šetrnější a efektnější.
S přáním šťastného výběru metody a kliniky
MUDr. Vybíral, Pharmavit, spol.s r.o., Praha 3, tel.: 602 135 555

1.11.2009 12:29

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (2)

Zvětšení horního rtu provádíme i metodou Permalip v ceně 14OOO korun včetně implantátu.
Implantát bývá hmatný v prvních měsících u všech ,než se vytvoří jemné vazivové opouzdření.
Výkon provádíme v Karlových Varech,více na tel. 353224544,děkuji za dotaz,dr.kupka

1.11.2009 12:50

Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz. Na naší klinice provádí zvětšení rtů pomocí impl. Permalip MUDr. Gabryšová. Zákrok se provádí v lokální anestezii, provede se malý řez v každém ústním koutku, po-té se vsune do rtu sil. implantát. Výhoda: Implantát je vytvarován ideálně, tak jak je zapotřebí pro Vaše rty a po jeho vložení se nijak neměmí, má vyšší trvanlivost - je implantován na stálo, pokud nejste spokojena je možné ho kdykoliv vyjmout.
Ráda bych vás pozvala na vstupní konzultaci, lékařka s Vámi probere detaily zákroku a objedná na samotný zákrok.Cena je 19.000,-Kč 1 ret, 30.000,-Kč za oba rty.
Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208. S přáním hezkého dne za GHC Kliniku Věra Šobrová.

2.11.2009 11:33

Dobrý den,
mám zájem o injekční výplně vrásek, nad horním rtem a mezi obočím, je prosím v Brně klinika, která provádí tento zákrok na splátky. Děkuji. Jana.

4.1.2010 13:40

Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?