Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Propadliny pod spodními víčky - Injekční výplně

Propadliny pod spodními víčky

Eva zaslal(a) v 1.5.2008 22:34:   

Dobrý den, je mě 23let a momentálně jsem na MD.Je mě špatně,když vidím,co se mnou roční noční vstávání a nevyspání udělalo.Celkově jsem zhubla asi o 2kg,ale problém je v tom,že se mě z nevyspání udělali pod spodními víčky nehezké propadliny.Bez amke-upu už nemohu ven,i s ním je to ale z profilu velice nepěkné,navíc se mě začli na spodním víčku dělat vějířky.Chci to potlačit,dokud je ještě čas.Poradíte mě metodu co by vyřešila jak vějířky tak propadliny?Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
5.5.2008 18:20:

Dobrý den, až nebudete kojit, přijďte na osobní konzultaci, kde se můžeme domluvit na vhodném ošetření. Obecně se vějířky kolem očí ošetřují pomocí botulotoxinu a propadliny pomocí výplňového materiálu. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Gabriela Mrzenová
2.5.2008 12:56:

Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s dermatoložkou Dr. Koutnou, která se zabývá metodou Karboxyterapie - aplikace CO2 pod kůži, je to metoda velmi účinná a máme s ní výborné výsledky i právě v této oblasti, dalším ev. řešení by bylo aplikace botulotoxinu na zmiňované vějířky, přijďte na konzultaci, rádi Vám poradíme, cena 600,-Kč. Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne Věra Šobrová za GHC kliniku.

nejlepsi bude, kdyz se pokusite pravidelne 8 hodin spat, pravidelne cvicit, kazde rano doporucujeme studenou sprchu a pak se jiste i Vas problem zlepsi..... jinak Vas radi kdykliv uvitame na free consultation

< Předchozí:PROSÍM CO NEJVÍC LÉKAŘŮ

Zákrok

Injekční výplněInjekční výplně
Jak stárneme, náš obličej začíná vykazovat známky gravitace, působení slunce a pohybu svalů jako je úsměv nebo žvýkání. Hluboko uložená tkáň, která udržuje mladistvý vzhled naší kůže, se uvolňuje a objevují se vrásky. Ty lze vyhladit injekčními výplněmi.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Injekční výplně:
  • Ceny od 1.000,- CZK
  • Ceny do 25.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova