Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Restylane - Injekční výplně

Restylane

Jana zaslal(a) v 10.1.2008 10:16:   

Dobry den, nechala jsem si vyplnit nasolabialni ryhy latnou Restylane (1ml). Efekt vydrzel pul roku, zretelne jsem videla navrat do puv.stavu. Od druhe aplikace (opet 1ml - na jinem pracovisti) jiz uplynulo 14 mesicu a zatim nepozoruji zadne zhorseni. Samozrejme jsem rada, kdyz nemusim tak casto zakrok opakovat. Jen by mne zajimalo, zda to nemuze byt znamka, ze neco neni v poradku a nemuzou z toho do budoucna plynout nejake potize? Vzdyt se ma jednat o vstrebatelny material. Uz se s timto nekdo setkal? dekuji za odpoved.

Vaše odpověd

odpověd

Pavla
18.6.2008 20:27:

Dobrý den, mám podobnou zkušenost. S opakovanými aplikacemi Restylane se interval prodlužuje :-). První aplikace mi vydržela rok.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Jana
16.1.2008 11:43:

Pane doktore, dekuji za odpoved. Zlepseni jsem pozorovala po kazde z aplikaci okamzite, sklad kuze se v tom miste narovnal. Poprve jsem ale zretelne videla vraceni do puv.stavu. Nyni je ale kuze stale vyplnena. 100% se nejedna o subjektivni pocit, drive byla ryha velmi zretelna. S efektem jsem spokojena, jen bych rada vedela, jak je mozne, ze se material nevstrebal. Pod kuzi ho lze nahmatat, jiz jste se s timto nekdy setkal? Napadlo me i jestli jsem omylem nedostala nejaky jiny material. Myslite ze se nemusim obavat, ze neco neni v poradku, pripadne moznych komplikaci v budoucnu? Mockrat dekuji za odpovedi

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
15.1.2008 19:00:

Otázka je zda jste po aplikaci pozorovala zlepšení. Restylane je makromlekulární látka, která se opravdu do doby kolem půl roku více či méně vstřebá. Je též možné, že jste si na stav zvykla. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

< Předchozí:ZVĚTŠENÍ RTŮ
objem v lícním okolí:Další >

Zákrok

Injekční výplněInjekční výplně
Jak stárneme, náš obličej začíná vykazovat známky gravitace, působení slunce a pohybu svalů jako je úsměv nebo žvýkání. Hluboko uložená tkáň, která udržuje mladistvý vzhled naší kůže, se uvolňuje a objevují se vrásky. Ty lze vyhladit injekčními výplněmi.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Injekční výplně:
  • Ceny od 1.000,- CZK
  • Ceny do 25.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova