Zvětšení objemů obou rtů.
Štěpa zaslal(a) v 14.5.2008 21:16:
.......Jsem z Prahy a chtěla bych si nechat zvětšit oba rty. ........Jaká výpln je nejvhodnější aby efekt nebyl jen měsíc jak jsem četla na diskuzi omlazení ohledně restylanu.Něco co vydrží aspon ten rok!!Přijde mi docela drahé dát 10-15.000kč za to aby mi to vydrželo dva měsíce.Ráda bych aspon rok.Prosím o cenu alespon přibližnou??DĚKUJI VÁM MOC
Zákrok
Injekční výplněJak stárneme, náš obličej začíná vykazovat známky gravitace, působení slunce a pohybu svalů jako je úsměv nebo žvýkání. Hluboko uložená tkáň, která udržuje mladistvý vzhled naší kůže, se uvolňuje a objevují se vrásky. Ty lze vyhladit injekčními výplněmi.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 1.000,- CZK
- Ceny do 25.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
16.6.2008 14:07:
Na naší klinice aplikujeme bez větších problémů již dlouhou dobu trvalý výplňový inj. matereiál - Bio alcamid ( samozřejmě i ostatní inj materiály a i rty zvětšujeme operačně . Podrobnosti najdete na našich stránkách : www.plastickachirurgie.com S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
17.5.2008 22:57:
...nabizime vetsinou fillers (6-12, 12-36 neb 48 mesicu trvani) na modelaci rtu, doporucujeme rty zvetsit postupne a radeji bez trvalych preparatu..... priblizna cena od 7.000 plus minus
odpověd
15.5.2008 12:46:
Dobrý den. Dvouměsíční efekt je prakticky nemožný, spíše bych viděl vysvětlení v nesprávné aplikaci nebo aplikaci příliš malého množství. Trvání efektu výplní ve rtech je cca 6-12 měsíců individuálně. Pro zvýraznění efektu bych doporučil použít Restylane Lipp, popřípadě Juvéderm Ultra. Samozřejmě je možné zvolit trvalý preparát, silikonový olej,ale nedoporučuji příliš a v žádném případě při prvním ošetření, je nutné myslet na změny obličeje při stárnutí tak, aby objem rtů vždy korespondoval s aktuálním stavem obličeje. Mějte se hezky. MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz
odpověd
14.5.2008 22:42:
Dobrý den, pokud chcete trvalou výplň měla by jste zkusit uvažovat o chirurgických metodách místo dočasných výplni. Např. implantace temporoparietální fascie do rtů nebo V-Y posuny. S pozdravem Dr.Kurial