zvětšení rtů
xx zaslal(a) v 16.6.2008 21:35:
Dobrý večer, jsem z prahy..v pátek odjíždím mimo republiku a chtěla bych narychlo zvetšit horní ret nejakou výplní..je sance že mi to do pátku splaskne? byla by možnost nekde zítra v praze toto podstoupit??? a můžu se zeptat na cenu??? děkuji moc..jde mi o výpln, která vydrží dele ale ne trvale...hlavně bezpečnou...< Předchozí:Beautical
sculptra:Další >
Reklama
Zákrok
Injekční výplněJak stárneme, náš obličej začíná vykazovat známky gravitace, působení slunce a pohybu svalů jako je úsměv nebo žvýkání. Hluboko uložená tkáň, která udržuje mladistvý vzhled naší kůže, se uvolňuje a objevují se vrásky. Ty lze vyhladit injekčními výplněmi.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Injekční výplně:
- Ceny od 1.000,- CZK
- Ceny do 25.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
17.6.2008 10:44:
Dobrý den, většinou trvá cca 2-3 dny, než pomine otok po zákroku, možné zhojení do pátku samozřejmě je, nelze však vyloučit, že stále bude ret mírně oteklý. Cena se odvíjí od množství materiálu (Restylane,Juvéderm), který bych u Vás použil. Trvání efektu je cca 6-12 měsíců, nic kvalitnějšího a bezpečnějšího z dočasných výplní nelze nalézt. Mějte se hezky, MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
17.6.2008 7:36:
Dobrý den, v případě zájmu nás kontaktujte prosím na čísle 242 426 432.Zdravím.odd.plast.chir.-LD.www.kosmeticka-chirurgie.cz
odpověd
16.6.2008 23:00:
muzete u nas ve stredu cena podle situace