Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - výplně na dva roky a jejich cena - Přehled injekčních výplní

výplně na dva roky a jejich cena

Evina zaslal(a) v 21.12.2007 23:15:   

Dotaz - na pana doktora Rašku - byla jsem v minulosti opakovaně na Artecolu a Dermalivu, ovšem tyto látky se již nepoužívají pro nebezpečí granulomů /co to vlastně je?/.Opravdu vydržely asi ty dva roky,komplikace jsem neměla.S ohledem na cenu i pro mne relativní bolestivost zákroku hledám nové typy výplní právě s výdrží dva roky plus minus, ne méně, ne více.Co mi doporučíte ?Jaká je cena jednotlivých přípravků /poměr ceny a množství /.Děkuji za odpověď a přeji hezké nadcházející vánoční svátky.

Vaše odpověd

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
26.12.2007 12:20:

Dobrý den, naše klnika nyní s úspěchem používá aplikaci implantátu Radiesse, obsah 1.3ml, trvanlivost cca 2 roky, cena 13 500,- za materiál i aplikaci.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Daneš Raška
22.12.2007 16:34:

Měl jsem velmi dobré zkušenosti s přípravkem bio in blue, bohužel až asi rok není na našem trhu.Já užívám v současné době matridex, ten bohužel výdrže 2 let nedosáhne, většinou 12-18 měsíců,záleží také na lokalitě. Ceny preparátů jsou různé a jednotlivá pracoviště je většinou účtují i s aplikací.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:koutky úst
nasolabiální vrásky:Další >

Zákrok

Injekční výplněInjekční výplně
Jak stárneme, náš obličej začíná vykazovat známky gravitace, působení slunce a pohybu svalů jako je úsměv nebo žvýkání. Hluboko uložená tkáň, která udržuje mladistvý vzhled naší kůže, se uvolňuje a objevují se vrásky. Ty lze vyhladit injekčními výplněmi.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Injekční výplně:
  • Ceny od 1.000,- CZK
  • Ceny do 25.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova