Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - váha - Jak o sebe pečovat po liposukci

váha

Jaroslava zaslal(a) v 15.5.2008 11:38:

Dobrý den, podstoupila jsem před 6 měsíci tumescenční liposukci vnějších a vnitřních stehen. Chtěla bych se zeptat jestli je možné, že zvazivovatění odsátých oblastí způsobí příbytek hmotnosti? I když se stravuji jako před lipo.? Děkuji za odpověď
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Walter Linzer MUDr. Walter Linzer
16.5.2008 10:28:

Milá Jaroslavo,Vámi popsaná změna na odsátých místech znamená,že jste buď podstoupila liposukci na pracovišti s poněkud rabiátským přístupem lékaře,nebo se tak hojíte (to je však v minimálním počtu případů).Obecně liposukce většinou nastartuje positivní obrat ve stravovacích a pohybových stereotypech,které se projeví dalším váh.úbytkem.Postrádám ve Vašem disk.příspěvku údaj o fyzických aktivitách - jinak se připojuji plně k dr.Paděrovi. Váš W.Linzer

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Jaroslava
19.5.2008 9:59:

Děkuji za odpovědi. Pro doplnění. Měřím 164 cm. a vážila jsem při lipo 51kg. a nyní mě váha vystoupala na 55 kg. Denně cvičím 45 min. na orbitacku a rotopedu a nachodím cca 8 km. Opravdu se stravuji (dle tabulek) na hranici nejnižší redukční diety. Tento režim se nezměnil. Prto je mě divné, že váha letí stále nahoru???

odpověd

MUDr. Walter Linzer MUDr. Walter Linzer
19.5.2008 14:22:

Milá Jaroslavo,děkuji za doplnění údajů.Myslím si,že zvýšení těl.hmotnosti by u Vás mohlo být zapříčiněno i nabytím svaloviny.V posledních létech pozoruji při konsultacích poměrně velmi často, zvláště u mladých dívek,mohutné zvětšení stehenních svalů.Působí velmi neesteticky,podobně jako u rychlobruslařek.Vinou je spinning,další s t.zv."zázraků".Bohužel,někteří nezodpovědní majitelé těchto center jsou schopni jim "ordinovat"ještě větší zátěže.Tuková vrstva nad svalem však zůstává stejná. Váš W.Linzer

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
15.5.2008 14:10:

Dobrý den, liposukce ani pooperační hojení po liposukci nezpůsobuje příbytek hmotnosti. dr.Paděra

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Liposukce: Máme tým specializující se výlučně na tyto výkony, který byl vyškolen v USA a Francii pro tumescentní, vibrační a laserovou liposukci.

Zákrok

LiposukceLiposukce
Někteří lidé trpí nadměrnými tukovými zásobami v určitých partiích těla, jako jsou boky, stehna, břicho a hýždě. Tyto nežádoucí tukové oblasti je možné odstranit pomocí některé z technik liposukce.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Liposukce:
  • Ceny od 2.000,- CZK
  • Ceny do 49.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova