Dobrý den, rozhoduji se pro zvětšení prsou a možná i modelaci, nevím. Jsem po porodu a kojení, v létě to budou 2 roky. Měla jsem již dříve malá prsa, ale alespoň pevné dvě placky, a teď? tragédie, vycuclé, povislé a a jak když tam mam jen kůži. Přála bych si prsa, ale nevím zda někdo tady v ČR vyhoví mým požadavkům? Bohužel nechci prsa která by byla přirozená jak tady každý chce, já bych chtěla prsa která budou kulatá i nahoře, a to tady skoro nikdo na fotkách nemá. Chci si necht udělat prsa aby to bylo vidět, že je mám, něco jako Katie Price alias Jordan, tvarově i jako Pamela, sice ne asi tak obrovské ale opravdu takhle kulaté. Poradí mi někdo, jsem poměrně hubená, 48kg ale tolik váží i tyhle celebrity. A vypadají sexy. Udělá mi takové nějaký doktor tady v ČR nebo budu muset jet do Ameriky? Děkuji.
Chci kulatá prsa
(Diskuze k tématu Možnosti jak zvětšit prsa)
Probíhá odesílání formuláře
Jitě, můžete jet do Ameriky. Jednodušší se mi ale zdá přijet do Prahy. Můžete se objednat na konzultaci na tel. 606 284 909. Zdraví Dr Svoboda
Jistě, můžete jet do Ameriky. Jednodušší se mi ale zdá přijet do Prahy. Můžete se objednat na konzultaci na tel. 606 284 909. Zdraví Dr Svoboda
Přesně jak říkáte...myslím, že v Americe Vám udělají prsa podle Vašich představ s pozdravem dr. Paděra
Neházejte flintu do žita, čeští plastičtí chirurgové Vám jistě provedou zákrok tak, abyste byla s výsledkem spokojena. Svědčí o tom i ten fakt, že čím dál tím více dojíždějí na zákroky k nám i klienti ze západu. V Americe Vám prsa podle Vašich představ udělají, otázkou je, zda bude podle Vašich představ i cena, kterou za ně zaplatíte. S pozdravem Dr. Šmuk
Dobrý den, děkuji za dotaz. Máte-li blízko do Hr.Králové, můžeme Vaši situaci řešit v sanatoriu SANUS. Nashledanou, MUDr. Robert Remeš, 775 29 61 61
Naše odpověď : váš problém umí naše klinika vyřešit a můžete nás po domluvě navštívit, pokud je pro Vás Ostrava dostupná.Dopředu,alepoň pokud lze soudit z Vašeho dotazu, nebude řešení zcela snadné.Asi bude nutno provést nejdříve modelaci prsů ( tedy korekci povislých prsů a nadbytků kůže) a až pak vkládat implantáty.Kulatá prsa tak jak je popisujete udělat jistě umíme, i když se tomu vždy spíše snažíme vyhnout.Osobní konzultace je však nezbytností.Objednat se můžete na 596 123 854.S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Dobrý den, objednejte se na konzultaci s plastickým chirurgem,který Vám dle Vašich požadavků doporučí nejvhodnější řešení.Pro více informací a objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.
Dobrý večer.Myslím si,že minimálně stejně šikovní a kreativní plastičtí chirurgové jsou také v České republice.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci a věřím,že Vám Vaše přání splníme. S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715
| Basic member |
Počet příspěvků: 5
Nabízím možnost augmentace v našem sanatoriu ve Vrchlabí, po konsultaci s prim. MUDr. Schmoranzovou. Pokud budete chtít objednat - kontakt 603 165 037, MUDr. Jiří Patrák
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?