Dobrý den, už delší dobu přemýšlím o zvětšení prsou, zhruba ve 14 letech jsem prodělala anorexii a od té doby mi prsa bohužel už nenarostla..konečně mám i našetřené peníze (téměř 60 000 Kč)..proto bych chtěla poradit od Vás lékařů, nepožaduji nejnižší cenu, ale naopak jistotu toho, že vše dopadne tak jak má a já budu s výsledkem spokojena..zhruba před rokem jsem byla na konzultaci v jedné klinice,ale nakonec z toho nic nebylo, neboť by mi nejspíše nesplnily mé představy..mám 163 cm, vážím 55 kg a moje představa by byla prsa tak velikosti č. 3, ráda si však nechám poradit..nechci žádná obří prsa, jen bych chtěla být konečně spokojena sama se sebou a do této doby tomu tak bohužel není..chtěla bych se i zeptat, jestli by byl možný nějaký dřívější termín? Klidně už září, předem děkuji všem za odpovědi a přeji hezký den
Jistota skvěle odvedené práce
(Diskuze k tématu Možnosti jak zvětšit prsa)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den. V mém zařízení v Chrudimi se nyní uvolnily 2 termíny v září. Rád Vás potkám na konsultaci, ale možnou velikost Vám mohu říci až po vyšetření. Cena s anatomickými implantáty je 47 000 Kč s oválnými implantáty je nižší. Nashledanou, dr. Remeš
Otázka pro kolegu MUDr.Remeše.Pravděpodobně v ceně augmentace s anat.implantáty za 47.000.-nebude započítaná cena samotné operace.
Pokud tomu tak je,pak je to velice zavadějící....
Děkuji.
Dobrý večer.
Váš příspěvek má logiku,Vaše představy nejsou přehnané,proto nechápu,proč jste byla na konzultaci neúspěšná.Pokud se rozhodnete pro naše pracoviště,bude mi cti Vás poznat osobně na konzultaci.Objednejte se prosím telefonicky na recepci kliniky 603 560 856,739 473 306.S operačním termínem v září by neměl být problém.Mějte hezký večer.
P.S.Cena augmentace včetně anest.,implantátů /Natrelle-Inspira-McGhan,Mentor,Polytech-Sillimed/,pooper.prádla a 1 dne pobytu na klinice je 61.200.-CZK
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz
+420 604 988 624
| Premium member |
Plastická chirurgie
Praha
Počet příspěvků: 280
Dobrý den vážená paní, pro Vaši žádanou spokojenost,což si myslím každá žena po plastice očekává, je nezbytně nutná konzultace a vyšetření. Termín operace v září je možný,ale konzultace před stanovením termínu je nezbytná. Pokud máte zájem o nezávaznou poradu je toto také možné. S pozdravem MUDr. Šulcová (www.sulcova.cz)
Dobrý den, zda budou splněny Vaše představy lze říci až při konzultaci, kdy je možné vyzkoušet různé velikosti implantátů na těle. Diskuse o anatomických implantátech ....tyto jsou opravdu dražší, pokud se jedná opravdu o anatomické. tedy s jiným typem gelu než v kulatých a tzv kapkách. Tedy cena je opravdu přes 60000. drPaděra
návštěvník
Počet příspěvků: 6
Zdravím Kel, byla jsem před 6 měsíci u Dr. Andreje Sukopa a .... absolutní špička. Přišla jsem na konzultaci a za 10 dní jsem šla na operaci. Byla jsem pevně rozhodnutá, že ji chci podstoupit a tak jsem si ihned domluvila termín. Na klinice Laser plastic jsou velmi vstřícní. Mám kapkovitý implantát Polytech, a platila jsem kompletní cenu 67 tis. Dr. Sukop byl fantastický, lidský, vždy na telefonu a hlavně věčně usměvavý a je z něho cítit profesionalita. Navíc je soudním znalcem v oboru plastické chirurgie, a ostatní mi prominou, ale ve mě to prostě evokuje jistou nadprůměrnost.
Takže pokud mohu doporučit, tak jeho. :-) Hodně štěstí při výberu.
Lrdelička
Mila Lucia?,
prispevky tohto typu by ste mali adresovat (ak vobec) do "Zkusenosti pacientu" inak to vyzera ako "fake advertisement".
Spokojny odoperovany pacient nesleduje, resp. nema uz dovod sledovat "traffic" na diskusnom fore a "nahodou" vzdy trefne reagovat na dany problem.
O to viac budi Vas prispevok u ostatnych falosny dojem, ak po Vasej operacii sa vyjadrite na adresu Vasho "nadpriemerneho" chirurga tymito slovami:
Lrdelicka
visitor
Počet příspěvků: 5
Změna velikosti bez schválení
Dobrý den,
chtěla bych slyšet názor lékařů, kteří jsou nezainteresoavní.
Podstoupila jsem augmentaci před 3 týdny a bylo mi navrženo 350ml max. 37Oml s tím že bych raději ty menší implantáty. Měla jsem je vyzkoušené a věděla jsem že větší nechci. Moje vysněné prsa z nulek bly max. č. 2! Lékař mi ale voperoval 400ml. nejen že mě o tom neinformoval předem, ale udělal to bez mého vědomí. Prsa jsou na mě veliká, jsem hodně malá 160cm a hodně hubená 50kg. Chtěla bych vědět, zda mám právo požadovat reoperaci za menší implantát. Jelikož smlouvu mám podepsanou na nějakou velikost měla bych mít nárok. Jelikož se nejedná o záležitost levnou, myslím si, že by lékař měl dodržet stanovenou smlouvu, pokud nedojde k oboustrané dohodě. Díky moc za vaše odpověďi. Lucie
22.2.2011 10:10
http://www.plasticka-chirurgie.info/diskuze/augmentace-reklamace/augumentace-prsou-i39160
Nech si kazdy vytvori svoj vlastny nazor.
Dobrý den.Celková cena za operaci je v Brně 50 000 Kč a ve Frýdku-Místku 46 000 Kč.Ke konzultaci se můžete objednat na č.tel. 607 115 715.
S pozdravem,MUDr.Libor Polák
Dobrý den. Chci uvést na správnou míru poznámku kolegy Hirňáka. Stran ceny jste měla zájem o částku do 60 000 Kč. Zmíněná cena 47 000 Kč je samozřejmě za operaci, anestezii a anat. implantáty ( firmy Eurosilicon, Arion, Nagor ). Při anat. impl. firem Mentor, či Natrelle je cena za stejný zákrok 67 000 Kč. Ještě jednou nashledanou, Remeš
Sama vidíte, kolik je odpovědé na Váš dotaz. Pracovišť je hodně a tak časné termíny jsou možné.
Určitě se obraťte s takovýmto problemem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět i u nás. Naše "nestátní zdravotnické zařízení" "Centrum estetické plastické chirurgie" je v současné době umístěno na Chirurgické klinice Fakultní Thomayerovy nemocnice, Pavilon G3, Vídeňská 800, 140 54, Praha 4, Krč. Pracujeme zde v prostorách jedné z nejlepších chirurgických klinik v Praze, což zajišťuje eventuelní plný a rychlý servis v případě komplikací. Tento profit má málokteré zařízení zabývající se estetickou chirurgií.
Po září 2011 budeme na vlastním pracovišti Centra estetické plastické chirurgie v Praze 4 (11) na Jižním Městě. Toto pracoviště je cca 500 m od stanice metra C "Háje Od září 2011 budeme provádět konsultace zde. Operační prostory budeme využívat v rámci náročnosti na obou pracovištích.
Na konsultaci (500,-.) se můžete objednat na 607990077.
Zdraví Dr. Tomášek,
www.plasticka-chirurgie-praha.cz
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?