karboxyterapii
Jitka zaslal(a) v 17.4.2008 10:52:
Dobrý den,včera jsem byla na karboxyterapii a bylo to šílený..mela jsem pocit že do mne sestra narvala snad šroubovak kterym kroutila až do kosti a že mne píchalo do jednoho mista snad 20 včel..bylo to važně hnusny to jak do mne začala pumpovat ten oxid.štípalo to a bolelo važne jako by mne nekdo řezal kosti.snažila jsem se dlouho vydržet jestli to nepřejde ale ta bolest se stupnovala..je možné že každy to cítí až tak rozdilně,protže mi sestra řikala že nekdo to třeba skoro vubec necítí...a to si myslím že vydržím hodně ale prostě to nešlo< Předchozí:Karboxyterapie
Reklama
Zákrok
KarboxyterapieTato nová metoda založená na léčebných účincích oxidu uhličitého má ozdravné a omlazující efekty na kůži. Oxid uhličitý je injekčně aplikován pod kůži, kde působí na lepší prokrvení a regeneraci tkáně. Jestliže chcete vypadat lépe nebo se potřebujete zbavit nějakého kožního onemocnění přirozenou cestou, využijte karboxyterapii - neinvazivní metodu bez negativních účinků na zdraví.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Karboxyterapie:
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
MUDr. Gabriela Mrzenová
18.4.2008 9:58:
Pokud Vaše ošetření probíhalo, jak popisujete, bylo provedeno zcela neodborně a rozhodně ne na naší klinice. Měla byste uvést zařízení, kde Vás takto „sestra“ trápila. Domníváme se ovšem, ŽE TENTO MAIL POUZE CHCE NĚKOHO POŠKODIT A JE ZCELA NEPRAVDIVÝ! Klinika GHC Praha
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
MUDr. Gabriela Mrzenová
17.4.2008 11:53:
Dobrý den, pocity při provádění karboxyterapie jsou velmi individuální, záleží nejen na typu přístroje a technickém provedení výkonu, ale hlavně na lokalitě, která je ošetřována. Paradoxně např. ošetření v obličeji bývá méně nepříjemné, než ošetření stehen či hýždí. Na pocity při aplikaci by měl být klient předem upozorněn. Ve světě i u nás na klinice provádí výkon zásadně lékař. MUDr. Nina Koutná, Klinika GHC Praha
Nahlásit nevhodný příspěvek