Keloidní jizva

(Diskuze k tématu Keloidní jizvy)

Keloidní jizva

Dobrý den,
po odstranění tukové bouličky v dekoltu se mi udělala keloidní jizva.Dva roky s touto jizvou bojuji(laser, masírování jizvy atd.),ale nedaří se mi s ní nic udělat. Mám dotaz, zda je vůbec možné s touto jizvou uspěšně bojovat. Pro mne, jako pro ženu je to velmi nepříjemné v jakém místě jizvu mám a hlavně mi to vadí při zapínání např. bundy,svetru atd. Bojím se abych si jizvu nestrhla.
Předem děkuji za odpověď
Soňa B.

6.8.2010 11:26

Probíhá odesílání formuláře

RE: Keloidní jizva

Dobrý večer,
po úrazu se mi nad rtem vytvořila 2 cm dlouhá keloidní jizva,vyzkoušela jsem vše od masti dermatix,contratubex,střídaní různých druhů laseru,tlakovou masáž a nic není účinné,jizva vypadá pořád stejně,bojuji s ní už 7 měsíců a moc mě to trápí,neboť je v obličeji,prosím o odpověď,děkuji

8.1.2011 22:27

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Zdravím.Můžete se objednat na naši kliniku ke konzzulktaci.Podívám se na Vás a zkusíme něco pro Vás vymyslet. Pokud se skutečně jedná o keloidní jizvu,je to vždy problém, ale snad na něco příjdeme. Objednat se můžete v prac. hodiny na recepci : 596 123 854 nebo 721 520 420.
Přeji krásný den. MUDr.Lucák

9.1.2011 10:43

Pojem keloidní se mi nezdá. Spíše hypertrofická. Keloidní totiž naroste po odstranění většinou znova. Zajděte k nejbližšímu plastickému chirurgovi, aby se Vám na to podíval. Má-li smlouvu se ZP měla py to pokrýt i pojišťovna jedná-li se o poúrazový stav. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

9.1.2011 19:18

Dobrý den,
tato jizva lze odstranit kombinací injekce a laseru.Pokud budete mít zájem objednejte se na tel.č.585423411.
S pozdravem LLC Olomouc

10.1.2011 08:32

Dobrý den,
Pokud dosud nic nezabralo, bude pravděpodobně nutný opich lokálním kortikoidem. Doporučovala bych konzultaci.

Mudr. Petra Samková
Avienclinic
tel. 266 311 527
www.avienclinic.cz

10.1.2011 12:19

Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz. Na naší klinice je mnoho možností jak korigovat vzhled jizvy. Nutná je proto osobní konzultace s dermatoložkou aby mohla zhodnotit stav, typ, rozsah a umístění jizvy a dle toho doporučit nejvhodnější typ ošetření a informovat Vás o jeho ceně. Na naší klinice je možné použít cévní laser V Beam Perfecta, karboxyterapii, mezoterapii, aplikaci výplňových materiálů, ošetření špičkovým přístrojem Accent a záleží tedy na indikaci lékařky. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč a nejbližší termíny jsme Vám schopni nabídnout již v průběhu tohoto týden. Pro objednání nebo v případě dalších dotazů jsme Vám k dispozici na níže uvedených kontaktech.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

10.1.2011 13:44

Dobrý den!
Záleží o jakou jizvu se jedná.
Řešení může být více - zkuste se objednat k nezávazné konzultaci na naší klinice.Disponujeme více typy laserů.
V případě zájmu nás kontaktujte na čísle 731 613 381.
S pozdravem Smrčková Renata - KLinika LLC Ostrava

10.1.2011 23:05

Dobrý den, doporučila bych ještě před dalšími mechanickými zákroky vyzkoušet alternativní způsob. Napište si na maca.lvz@seznam.cz

10.6.2011 12:22

Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?