Dobrý den,
po odstranění tukové bouličky v dekoltu se mi udělala keloidní jizva.Dva roky s touto jizvou bojuji(laser, masírování jizvy atd.),ale nedaří se mi s ní nic udělat. Mám dotaz, zda je vůbec možné s touto jizvou uspěšně bojovat. Pro mne, jako pro ženu je to velmi nepříjemné v jakém místě jizvu mám a hlavně mi to vadí při zapínání např. bundy,svetru atd. Bojím se abych si jizvu nestrhla.
Předem děkuji za odpověď
Soňa B.
- Indikace
- Diskuze
- Lékaři a kliniky
Keloidní jizva
(Diskuze k tématu Keloidní jizvy)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý večer,
po úrazu se mi nad rtem vytvořila 2 cm dlouhá keloidní jizva,vyzkoušela jsem vše od masti dermatix,contratubex,střídaní různých druhů laseru,tlakovou masáž a nic není účinné,jizva vypadá pořád stejně,bojuji s ní už 7 měsíců a moc mě to trápí,neboť je v obličeji,prosím o odpověď,děkuji
Zdravím.Můžete se objednat na naši kliniku ke konzzulktaci.Podívám se na Vás a zkusíme něco pro Vás vymyslet. Pokud se skutečně jedná o keloidní jizvu,je to vždy problém, ale snad na něco příjdeme. Objednat se můžete v prac. hodiny na recepci : 596 123 854 nebo 721 520 420.
Přeji krásný den. MUDr.Lucák
Pojem keloidní se mi nezdá. Spíše hypertrofická. Keloidní totiž naroste po odstranění většinou znova. Zajděte k nejbližšímu plastickému chirurgovi, aby se Vám na to podíval. Má-li smlouvu se ZP měla py to pokrýt i pojišťovna jedná-li se o poúrazový stav. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
| Premium member |
Počet příspěvků: 27
Dobrý den,
tato jizva lze odstranit kombinací injekce a laseru.Pokud budete mít zájem objednejte se na tel.č.585423411.
S pozdravem LLC Olomouc
| Basic member |
Počet příspěvků: 37
Dobrý den,
Pokud dosud nic nezabralo, bude pravděpodobně nutný opich lokálním kortikoidem. Doporučovala bych konzultaci.
Mudr. Petra Samková
Avienclinic
tel. 266 311 527
www.avienclinic.cz
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Na naší klinice je mnoho možností jak korigovat vzhled jizvy. Nutná je proto osobní konzultace s dermatoložkou aby mohla zhodnotit stav, typ, rozsah a umístění jizvy a dle toho doporučit nejvhodnější typ ošetření a informovat Vás o jeho ceně. Na naší klinice je možné použít cévní laser V Beam Perfecta, karboxyterapii, mezoterapii, aplikaci výplňových materiálů, ošetření špičkovým přístrojem Accent a záleží tedy na indikaci lékařky. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč a nejbližší termíny jsme Vám schopni nabídnout již v průběhu tohoto týden. Pro objednání nebo v případě dalších dotazů jsme Vám k dispozici na níže uvedených kontaktech.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
| Premium member |
Počet příspěvků: 165
Dobrý den!
Záleží o jakou jizvu se jedná.
Řešení může být více - zkuste se objednat k nezávazné konzultaci na naší klinice.Disponujeme více typy laserů.
V případě zájmu nás kontaktujte na čísle 731 613 381.
S pozdravem Smrčková Renata - KLinika LLC Ostrava
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den, doporučila bych ještě před dalšími mechanickými zákroky vyzkoušet alternativní způsob. Napište si na maca.lvz@seznam.cz
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?