5 let stará jizva (zhojená po infekci v ráně)
Martina zaslal(a) v 17.6.2008 21:41:
Dobrý den,v oblasti kde začínají půlky (přímo mezi hýžděmi) mám 5 let starou jizvu po operaci cysty.. Bohužel jizva je potrhaná a hrbolatá, protože se mi v ráně po operaci udělala infekce, takže to mělo důsledek na hojení. Jizva má asi 5 cm, chtěla jsem se zeptat zda by s tím šlo něco dělat a za kolik. Nemůžu si dovolit moc drahou léčbu, vešla bych se do 1000 Kč? Slyšela jsem také, že pokud to je jizva po operaci, tak má člověk nárok na hrazení korekce v plné výši od pojišťovny, je to pravda? A mám vůbec nějakou šanci, že se s tou jizvou bude dát něco dělat? Děkuji.
Zákrok
Korekce jizevPři každém porušení celistvosti kůže, ať již je to operačním zákrokem nebo úrazem, vzniká jizva, která je důsledkem hojivých procesů, které opět obnoví celistvost kůže. Výsledná jizva je vždy odlišná svou povahou od okolní neporušené tkáně a její vzhled a velikost záleží na typu hojivých reakcí pacienta, na umístění a průběhu jizvy i okolnostech vzniku a průběhu hojení. Jizvy nelze odstranit, lze je jen korigovat tak, že funkčně a esteticky jsou méně či vůbec na obtíž.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 8.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Facelifting-praha
20.6.2008 15:18:
aaa
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
18.6.2008 14:49:
Dobrý den, Klinika GHC s pojišťovnami nespolupracuje, klienti si vše hradí na místě. Doporučuji Vám vstupní konzultaci na dermatologii, na kterou se můžete objednat na tel.č. 222 211 206,208. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková
odpověd
18.6.2008 7:51:
Dobrý den,jizvy lze korigovat laserem.cena je vyšší než 1000 Kč.