Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - hypertroficka jazva - Korekce jizev

hypertroficka jazva

Zuzana zaslal(a) v 5.3.2008 20:28:   

Dobry den, v 08/2007 som bola kvoli zlomenine ramennej kosti operovana. uz asi po 2 mesiacoch od operacie sa mi na ramene vytvorila hypertroficka jazva dlzky 15 cm a sirky az 7 mm vystupena nad urovnu koze. v 08/2008 ma caka druha operacia, kde mi bude odstranena kovova platnicka, ktoru momentalne mam voperovanu kvoli tejto zlomenine v ramene. pri operacii mi moj operater skoriguje tuto jazvu a nanovo mi ju zasije. chcem sa spytat, po akom dlhom case od takejto operacie je mozne si dat jazvu upravit a je mozne, ze aj po upravujucom zakroku bude jazva este pracovat a vnikne mi opat hypertroficka? mam totiz sklon k tvorbe takychto jaziev. dakujem za odpoved.

Vaše odpověd

Dobrý den, jizvu upravit lze - doporučuji bezplatnou konzultaci u nás na klinice. S pozdravem Pavel Janda, tel.: 602 663 556.

Nahlásit nevhodný příspěvek

nejefektivnější odstranění jizev:Další >

Zákrok

Korekce jizevKorekce jizev
Při každém porušení celistvosti kůže, ať již je to operačním zákrokem nebo úrazem, vzniká jizva, která je důsledkem hojivých procesů, které opět obnoví celistvost kůže. Výsledná jizva je vždy odlišná svou povahou od okolní neporušené tkáně a její vzhled a velikost záleží na typu hojivých reakcí pacienta, na umístění a průběhu jizvy i okolnostech vzniku a průběhu hojení. Jizvy nelze odstranit, lze je jen korigovat tak, že funkčně a esteticky jsou méně či vůbec na obtíž.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Korekce jizev:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 8.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova