Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - jizva - Korekce jizev

jizva

Rudická zaslal(a) v 12.10.2007 12:05:   

Dobrý den, přibližně před půl rokem jsem byla na operaci kyčle a zůstala mi velká jizva, která je ještě nyní citlivá. Chtěla jsem se zeptat, jestli by s tím šlo něco udělat. Děkuji

Vaše odpověd

Vážená paní,a jizvou určitě něco půjde udělat,ale nejprve bych doporučila vyšetření a konzultaci a po té návrh léčby-zřejmě laserem.Zdraví dr vraspírová

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, korekci jizev provádíme aplikací intenzivního pulzního světla IPL. Toto ošetření se provádí 3-5x s časovým odstupem cca 3-4 týdny. Další informace najdete na www.myipl.cz. Pěkný den, Pavel Janda 721 283 208, Dr Werner IPL/Laser Group

Dobrý den,jizvu lze korigovat (učinit méně výraznou) laserem

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
12.10.2007 12:11:

Dobrý den, děkujeme vám za dotaz.Na naší klinice užíváme ke zlepšení stavu jizev s výbornými výsledky Karboxyterapii - aplikace CO2 pod kůži.Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s MUDr. Koutnou - dermatoložka, ta se touto metodou zabývá a věřím, že najdeme společné řešení.Cena za ošetření se odvíjí dle rozsahu, cena za konzultaci je 600,-Kč.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.

< Předchozí:Keloidna jazva
Keloidní jizva:Další >

Zákrok

Korekce jizevKorekce jizev
Při každém porušení celistvosti kůže, ať již je to operačním zákrokem nebo úrazem, vzniká jizva, která je důsledkem hojivých procesů, které opět obnoví celistvost kůže. Výsledná jizva je vždy odlišná svou povahou od okolní neporušené tkáně a její vzhled a velikost záleží na typu hojivých reakcí pacienta, na umístění a průběhu jizvy i okolnostech vzniku a průběhu hojení. Jizvy nelze odstranit, lze je jen korigovat tak, že funkčně a esteticky jsou méně či vůbec na obtíž.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Korekce jizev:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 8.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova