jizva po autonehodě
Lenka zaslal(a) v 24.1.2008 9:23:
Dobrý den,před rokem jsem měla autonehodu a na čele mi zůstala asi 10cm jizva, která je asi 1mm široká. Od té doby jsem se ji poušela různými způsoby korigovat. Prováděla jsem tlakové masáže, aplikovala nejdříve Contractubex, poté i Dermatix a byla jsem na dvou sériích laserů ( 2x 10 aplikací). Zlepšení jsem sice zaznamenala, ale jizva je stále červená, tvrdá a poměrně viditelná. Chtěla jsem se zeptat, zda by další aplikace laseru nebo jiná metoda přinesla zlepšení. Díky za odpověď
Zákrok
Korekce jizevPři každém porušení celistvosti kůže, ať již je to operačním zákrokem nebo úrazem, vzniká jizva, která je důsledkem hojivých procesů, které opět obnoví celistvost kůže. Výsledná jizva je vždy odlišná svou povahou od okolní neporušené tkáně a její vzhled a velikost záleží na typu hojivých reakcí pacienta, na umístění a průběhu jizvy i okolnostech vzniku a průběhu hojení. Jizvy nelze odstranit, lze je jen korigovat tak, že funkčně a esteticky jsou méně či vůbec na obtíž.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 8.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Facelifting
4.2.2008 15:51:
Vážená paní,
podle vašeho dotazu jste byla na biostimulačním laseru.Ve vašem případě by bylo vhodné aplikovat výkonný laser eventuelně galvanickou žehličku. Nejvhodnější by bylo,kdybyste mohla zaslat digitální foto jizvy na mailovou adresu lasercentrum@seznam.cz nebo se objednat k bezplatné konzultaci na naší recepci, telefon je 222 511 790.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
24.1.2008 17:16:
Dobrý den, ráda bych vám nabídla osobní konzultaci s Dr. Koutnou, ta se zabývá metodou Karboxyterapie - aplikace CO2 pod kůži, a má s touto metodou výborné výsledky právě v léčbě jizev, zlepšování stavu jizev.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne Věra Šobrová.
odpověd
24.1.2008 9:26:
Dobrý den,je možno použít cévní laser a erbiový laser.