Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - jizvy na noze - Korekce jizev

jizvy na noze

Áďa zaslal(a) v 12.7.2008 19:41:

Dobrý den, na pravé noze mám jizvu asi 4 roky starou zhruba 4-5 cm velkou(vzniklou popálením kůže olejem) a druhou starou zhruba 2 měsíce, která mi vznikla po odstranění znaménka, také velikosti 4-5 cm ..chtěla jsem se zeptat kolik by zhruba stálo odstranění nebo korekce těchto jizev a jestli by jste mi nedoporučili lékaře, jsem ze západních Čech.Děkuji
Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
14.7.2008 15:51:

Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci k MUDr. Nině Koutné. Vhodným řešením by pro Vás mohla být karboxyterapie - injekční aplikace malého množství oxidu uhličitého pod jizvu. Vstupní konzultace stojí 300,- Kč, jedno ošetření karboxyterapií u Vámi popisovaných partií pravděpodobně 800,- Kč. Ošetření se provádí cca po 3-4 týdnech, dle stupně zlepšení se poté určí počet ošetření. Objednat se můžete na tel.č. 222 211 206,208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:jizva po sklerotizaci
nevzhledné jizvy :Další >

Reklama

Zákrok

Korekce jizevKorekce jizev
Při každém porušení celistvosti kůže, ať již je to operačním zákrokem nebo úrazem, vzniká jizva, která je důsledkem hojivých procesů, které opět obnoví celistvost kůže. Výsledná jizva je vždy odlišná svou povahou od okolní neporušené tkáně a její vzhled a velikost záleží na typu hojivých reakcí pacienta, na umístění a průběhu jizvy i okolnostech vzniku a průběhu hojení. Jizvy nelze odstranit, lze je jen korigovat tak, že funkčně a esteticky jsou méně či vůbec na obtíž.

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Korekce jizev:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 8.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova