Jizvy po neštovicích
Babss zaslal(a) v 26.1.2008 18:15:
Dobrý den, je mi 22 a od dětství mi zůstaly nevzhledné jizvy po neštovicích v obličeji.Můžete mi prosím poradit, jak je co nejefektivněji a dlouhodobě odstranit, případně zredukovat jejich viditelnost? Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den
Zákrok
Korekce jizevPři každém porušení celistvosti kůže, ať již je to operačním zákrokem nebo úrazem, vzniká jizva, která je důsledkem hojivých procesů, které opět obnoví celistvost kůže. Výsledná jizva je vždy odlišná svou povahou od okolní neporušené tkáně a její vzhled a velikost záleží na typu hojivých reakcí pacienta, na umístění a průběhu jizvy i okolnostech vzniku a průběhu hojení. Jizvy nelze odstranit, lze je jen korigovat tak, že funkčně a esteticky jsou méně či vůbec na obtíž.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 8.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Facelifting
4.2.2008 14:59:
Vaše jizvy lze ošetřit laserem,dojde k jejich vyhlazení vůči okolí. Nejvhodnější by bylo zaslat digitální foto obličeje, abychom mohli vyhodnotit možnosti korekce jizev.Mailová adresa je lasercentrum@seznam.cz
Facelifting - lékařská kosmetika
Karlovo náměstí 7
Praha 2
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
28.1.2008 9:05:
Dobrý den, doporučujeme ošetření pomocí IPL, v případě, že jizvičky jsou příliš hluboké, dermabrazi. Eva Ondráčková
odpověd
26.1.2008 20:21:
Dobrý den,jizvy lze korigovat laserem.