Dobrý den,
po způsobených řezných ranách mám na obou předloktích několik větších vystouplých jizev tmavé barvy a ráda bych se zeptala, zda a případně jakým způsobem by bylo možné provést jejich korekci tak, aby byly méně viditelné.
Děkuji.
Jizvy po sebepoškozování
(Diskuze k tématu Korekce jizev)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Jako vhodné řešení bych Vám doporučila ošetření karboxyterapií u Dr. Koutné. Karboxyterpie je vhodná ke korekci jizev. Zlepšení stavu je dosaženo přímým vlivem CO2, který se aplikuje do podkoží. Metoda se provádí v několika sezeních dle konkrétního doporučení lékaře. Ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci ke Dr. Koutné, vstupní konzultace stojí 600,- Kč. Cena ošetření se pohybuje v rozmezí 800,-Kč - 1600,- Kč dle partie. Pro objednání nás kontaktujte na tel.č. 222 211 206, 208 nebo na emailu ghc@ghc.cz. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková
Dobrý den,
doporučuji Vám, obrátit se na specializované laserové pracoviště.
Hezký den,
S pozdravem,
Monika Janáková
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den, bohužel mám také jizvy po sebepoškozování na vnější straně předloktí. Byla to otázka dvou dní cca před sedmi lety. Jizvy jsou způsobené žiletkou. Jsou bílé, některé tenoučké, ale většina jsou silnější a vystouplé, je to hodně vidět. Mám jich tam cca 20.
Nejraději bych to řešila expanzí kůže-at je to nadobro pryč...je to možné? Kdyby ne, pomůže mi alespoň laser?
Mockrát děkuji za pomoc.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Ještě jsem chtěla dodat, že ty jizvy jsou asi v 0,5 až 1cm na ploše 9x6cm.
Dobrý den. Užití expanderu by bylo možné. Vše se odvíjí od plochy, která je jizvami pokryta. Bude-li nám hrát vše do karet může být výsledkem jen jedna jizva. V každém případě je však možno plochu zasaženou jizvami zredukovat. Nashledanou, dr. Remeš, www.plastickachirurgie.info
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,potřebovala bych poradit, popř. pomoci. V pubertě jsem trpěla velkými depresemi, které jsem řešila škrábáním exemu a skoro neviditelných pupínků + akné po celém tělě - nejprve jsem si škrábala ruce (které se mi zahojily a mám jen malinké světle hnědé tečky na kůži). Ale před pár lety jsem si ošklivě rozdrápala na zadní části těla - konkrétně zadek. Po sebepoškozování mi zůstali tmavě hnědé skvrny cca o průměru 1cm a méně. Můj zadek vypadá jak po těžkých neštovicích - počet skvrn se pohybuje orientačně kolem dvaceti a vypadá to katastrofálně. Nemohu se toho nijak zbavit. Jsou to zbarvené jizvy a já nevím co s tím. Nemůžu ani do plavek. Byla bych vděčná za jakoukoliv pomoc!!!
Dobrý den, doporučuji osobní konzultaci, stav takto nelze hodnotit. Opakované ošetření jizviček frakčním laserem většinou přinese své ovoce. Za Body kliniku Brno dr. Zimovčáková
Dobrý den,
dle vyjádření naší zkušené dermatoložky MUDr. Niny Koutné je potřebné zhodnotit vše v rámci osobní konzultaci a navrhnout dle stavu nejvhodnější typ ošeření, pravděpodobně laser - cena ošetření dle pulsů, proto specifikuje lékařka v rámci konzultace. Cena vstupní konzultace činí 600,- Kč a pro její objednání jsme Vám kdykoliv plně k dispozici na uvedených kontaktech.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Praha,
Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?