korekce jizvy
Radek zaslal(a) v 28.4.2008 10:44:
Dobrý den mám 20 let starou jizvu na hrudníku dlouhou asi 20cm a širokou 1cm po operaci srdce dala by se míň zviditelnit.děkuji
Zákrok
Korekce jizevPři každém porušení celistvosti kůže, ať již je to operačním zákrokem nebo úrazem, vzniká jizva, která je důsledkem hojivých procesů, které opět obnoví celistvost kůže. Výsledná jizva je vždy odlišná svou povahou od okolní neporušené tkáně a její vzhled a velikost záleží na typu hojivých reakcí pacienta, na umístění a průběhu jizvy i okolnostech vzniku a průběhu hojení. Jizvy nelze odstranit, lze je jen korigovat tak, že funkčně a esteticky jsou méně či vůbec na obtíž.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 8.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Martina
17.6.2008 21:36:
Dobrý den, v oblasti kde začínají půlky (přímo mezi hýžděmi) mám 5 let starou jizvu po operaci cysty.. Bohužel jizva je potrhaná a hrbolatá, protože se mi v ráně po operaci udělala infekce, takže to mělo důsledek na hojení. Jizva má asi 5 cm, chtěla jsem se zeptat zda by s tím šlo něco dělat a za kolik. Nemůžu si dovolit moc drahou léčbu, vešla bych se do 1000 Kč? A mám vůbec nějakou šanci, že se s tou jizvou bude dát něco dělat? Děkuji.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Julča
9.5.2008 8:23:
Dobrý den, co vše se nechá dělat s jizvou po rozštěpu - vede od rtu až do nosní dírky. Asi třikrát broušená ve FNKV, několik let masáží, ale stále přitahuje dotazy lidí. Raději nechodím do práce ani do společnosti. Prosím o uvedení ceny a všech způsobů, co dělat, abych se začlenila do normálního života. Jde jizva někdy naprosto odstranit?
odpověd
28.4.2008 12:45:
Dobrý den, jizvy korigujeme laserem - doporučuji bezplatnou konzultaci na naší klinice. Tel.: 721 283 208. S pozdravem Pavel Janda
odpověd
Prof. MUDr. Pavel Barták, CSc.
28.4.2008 10:52:
Dobrý den, na naší klinice užíváme ke zlepšení stavu jizev metodu karboxyterapie - aplikace CO2 pod kůži, viditelně zlepšuje jizvu cca po 2 sezeních, je potřeba obvykle 5-7 sezení.Cena se odvíjí dle rozsahu, 800-1600,-Kč.Ráda bych vás pozvala na konzultaci s Dr. Koutnou, která se touto metodou zabývá a má s ní i celosvětové úspěchy. Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne Věra Šobrová za GHC kliniku.