Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - korekce jizvy po plasticke operaci - Korekce jizev

korekce jizvy po plasticke operaci

victoria zaslal(a) v 22.5.2008 19:33:   

dobrý den, chci poradit, pred deseti lety kdyz jsem byla mala jsem si zlomila nohu, zustala mi po operaci oskliva jizna na stehne, tak jsem pred nedavnem byla u plastickeho chirurka a ten mi ji trochu vylepsil dalsi operaci..je cca 29cm dlouha.ale ja bych chtela aby jizva nebyla skoro vubec videt nebo s tim udelat co se da...nemuzu ani nosit sukne a plavky. je sance ze by se to dalo nějak odstanit laserem?nebo jakýmkoliv jiným zákrokem??prosím poraďte, dekuji

Vaše odpověd

Dobrý den,jizvu nelze zcela odstranit,lze ji korigovat-učinit ji méně výraznou.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

facelifting- praha
23.5.2008 8:57:

Vážená paní, jizva se dá vyhladit a vyrovnat vysokovýkonným laserem. Můžete poslat foto na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz. Naši lékaři vám poté budou schopni říct možný efekt laseru. Ke konzultaci se můžete objednat na naší recepci. Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2 recepce: 222 511 790, mob. 608 425 423

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:korekce jizev
jizva na noze:Další >

Zákrok

Korekce jizevKorekce jizev
Při každém porušení celistvosti kůže, ať již je to operačním zákrokem nebo úrazem, vzniká jizva, která je důsledkem hojivých procesů, které opět obnoví celistvost kůže. Výsledná jizva je vždy odlišná svou povahou od okolní neporušené tkáně a její vzhled a velikost záleží na typu hojivých reakcí pacienta, na umístění a průběhu jizvy i okolnostech vzniku a průběhu hojení. Jizvy nelze odstranit, lze je jen korigovat tak, že funkčně a esteticky jsou méně či vůbec na obtíž.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Korekce jizev:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 8.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova