nevzhledné jizvy
Alex.W zaslal(a) v 17.7.2008 23:45:
Dobrý den. Dne 23.června 2008 MĚ SRAZILO auto zezadu a o zpětné zrcátko auta jsem si udělala rány, které m lékaři na zádech zašily 31 stehů. je jich tam spoustu a jsou nevzhledné. chtěla bych je odstranit, kdy je na to nejvhodnější doba? kolik je cena? hradí něco i pojištovna? nehoda se mi stala ve Francii, francoužští lékaři mě šily a operovali. myslíte si, že uhrada odstranění jizev může jít z pojistky toho kdo mě srazil? má vina to nebyla...< Předchozí:jizvy na noze
Jizvy na noze po plastice:Další >
Reklama
Zákrok
Korekce jizevPři každém porušení celistvosti kůže, ať již je to operačním zákrokem nebo úrazem, vzniká jizva, která je důsledkem hojivých procesů, které opět obnoví celistvost kůže. Výsledná jizva je vždy odlišná svou povahou od okolní neporušené tkáně a její vzhled a velikost záleží na typu hojivých reakcí pacienta, na umístění a průběhu jizvy i okolnostech vzniku a průběhu hojení. Jizvy nelze odstranit, lze je jen korigovat tak, že funkčně a esteticky jsou méně či vůbec na obtíž.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Korekce jizev:
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 8.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
18.7.2008 11:45:
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci k MUDr. Nině Koutné, aby mohla sama posoudit co by pro Vás bylo nejvhodnějším řešením dle rozsahu a velikosti jizev, možným řešením by mohla být karboxyterapie. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč. S pojišťovnami naše klinika nespolupracuje, klienti si hradí vše sami. Zda by úhrada léčby mohla být uplatněna z pojistky viníka se informujte spíše v pojišťovně, není to bohužel v naší kompetenci. Objednat se na vstupní konzultaci můžete na tel.č. 222 211 206,208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková
Nahlásit nevhodný příspěvek