Zmenšit Zvětšit Velikost textu    Tisknout Tisknout    K oblíbeným K oblíbeným     Sdílet na Facebooku

nevzhledné jizvy

nevzhledné jizvy

Dobrý den. Dne 23.června 2008 MĚ SRAZILO auto zezadu a o zpětné zrcátko auta jsem si udělala rány, které m lékaři na zádech zašily 31 stehů. je jich tam spoustu a jsou nevzhledné. chtěla bych je odstranit, kdy je na to nejvhodnější doba? kolik je cena? hradí něco i pojištovna? nehoda se mi stala ve Francii, francoužští lékaři mě šily a operovali. myslíte si, že uhrada odstranění jizev může jít z pojistky toho kdo mě srazil? má vina to nebyla...

17.7.2008 23:45
Odpověd na nevzhledné jizvy / 17.7.2008 23:45

Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci k MUDr. Nině Koutné, aby mohla sama posoudit co by pro Vás bylo nejvhodnějším řešením dle rozsahu a velikosti jizev, možným řešením by mohla být karboxyterapie. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč. S pojišťovnami naše klinika nespolupracuje, klienti si hradí vše sami. Zda by úhrada léčby mohla být uplatněna z pojistky viníka se informujte spíše v pojišťovně, není to bohužel v naší kompetenci. Objednat se na vstupní konzultaci můžete na tel.č. 222 211 206,208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková

18.7.2008 11:45