Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - propadlé jizvy - Korekce jizev

propadlé jizvy

kamille zaslal(a) v 14.5.2008 0:05:

Dobrý den, po liposukci vnitřních stehen se mi vytvořily keloidní jizvy.Lékař doporučil chirurgickou korekci.Jizvy se ale vytvořily opět. Pak jsme tedy zvolili injekce kortikosteroidů.Jizvy jsoiu sice méně zarudlé, ale na stehnech se mi vytvořily strašné propadliny. Je nějaké řešení? Už jsem skutečně zoufalá, nemohu si vzít ani šortky. Moc děkuji za odpověď
Vaše odpověd

odpověd

Facelifting
15.5.2008 9:33:

Vážená paní, je možná korekce aplikací laseru nebo vakuovou diamantovou mikrodermabrazí. Můžete zaslat foto na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz. Po zhlédnutí foto vám budeme schopni navrhnout nejvhodnější metodu. Objednat ke konzultaci se můžete na naší recepci. Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2 recepce. 222 511 790, mob. 608 425 423

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Prof. MUDr. Pavel Barták, CSc.
15.5.2008 8:27:

Dobrý den, na naší klinice provádíme korekci jizev metodou Karboxyterapie - aplikace CO2 pod kůži. S touto metodou máme výborné výsledky a mohu Vám ji doporučit. Na naší klinice se touto metodou zabývá Dr. Koutná a má úspěchy po celém světě. Ráda bych Vás pozvala na konzultaci, cena je 600,-Kč, dle toho stanoví další postup, popř. počet nutných ošetření. Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne Věra Šobrová za GHC kliniku.

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
14.5.2008 10:25:

Dobrý den, v současné době se na trh dostává nový preparát Macrolane, v podstatě modifikovaná forma mnohem známějšího Restylanu, tedy výplně obsahující hyaluronovou kyselinu, vstřebatelného a plně biokompatibilního materiálu. Pro určení vhodnosti nebo nevhodnosti ošetření je ovšem nutná osobní konzultace (Brno,Praha). Můžete mne zkontaktovat přes recepci MYCLINIC nebo přímo na petr-pachman@email.cz. Mějte se moc hezky. MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz

< Předchozí:Jizvy po augmentaci - řez pod prsem
Jizvy na ruce:Další >

Reklama

Zákrok

Korekce jizevKorekce jizev
Při každém porušení celistvosti kůže, ať již je to operačním zákrokem nebo úrazem, vzniká jizva, která je důsledkem hojivých procesů, které opět obnoví celistvost kůže. Výsledná jizva je vždy odlišná svou povahou od okolní neporušené tkáně a její vzhled a velikost záleží na typu hojivých reakcí pacienta, na umístění a průběhu jizvy i okolnostech vzniku a průběhu hojení. Jizvy nelze odstranit, lze je jen korigovat tak, že funkčně a esteticky jsou méně či vůbec na obtíž.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Korekce jizev:
  • Ceny od 50,- CZK
  • Ceny do 8.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova