Křečové žíly?
Roman zaslal(a) v 16.1.2008 7:18:
Dobrý den,mám 20let,měřím 185cm a vážím 65kg.na jedné noze mám trvale vystouplou žílu(není dlouhá,spíše větší objemem).V poslední době na obou nohách vystoupaji žíly od stehen směrem dolů(k večeru nebo po delším stání i v letních měsících;vypadá to dost hrozivě).Někdy jdou vydět hodně,méně,jindy skoro vůbec.Jedná se o křečové žíly nebo jsou to problémy způsobené nízkou váhou?Když jsem byl u své doktorky,tak mi řekla přijďte až pujdou vydět(to mám čekat až se to zhorší a paní doktorka to uvidí)vůbec jsem ji nepochopil.K dotorce se musím obědnávat a je celkem problém vychytat dobu ,kdy to zrovna jde hodně vydět.Tak prosím poraďte.Předem děkuji za vaše odpovědi Roman
Zákrok
Léčba křečových žil (varixů)Křečové žíly vznikají méněcenností žilní stěny, kdy se na ní tvoří výdutě, které jsou viditelné pod kůži. Důvod k odstranění varixů je nejen estetický, ale i zdravotní.Plastická chirurgie přináší několik postupů k jejich odstranění.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 20.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
16.1.2008 14:00:
Dobrý den, přijďte se poredit s Dr. samkovou - dermatoložka, ev. dále dopručíme chirurgiccké vyš. Je nutné vidět v jakém stavu žíla je.Cena za dermatologické vyš. je 600,-Kč.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne za GHC kliniku Věra Šobrová.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
16.1.2008 10:54:
Dobrý den, na první vyšetření potřebujete doporučení od praktického lékaře nebo se platí konzultace.Je potřeba se objednávat. V případě zájmu můžete si dohodnout termín na tel. 242 426 466,kde vám rádi zdělíme bližší informace. S pozdravem LD,ortopedie,neurologie,cévní Dobrý den, bohužel po emailu se těžko odpovídá,opravdu je potřeba osobní vyšetření.U nás jsou bohužel termíny až na duben.V případě zájmu se můžete objednat na tel.242 426 466.S pozdravem LD,cévní
odpověd
16.1.2008 8:34:
Dobrý den, zda-li se jedná o křečové žíly a v jakém stadiu se onemocnění nachází je nejvhodnější vyšetřit ultrazvukem. Samozřejmě zajistíme nejen toto vyšetření, ale provádíme i operace nejmodernější metodou za použití laseru. Eva Ondráčková