Dá se upravit zvětšený klitoris?
Klára zaslal(a) v 30.7.2008 21:47:
Dobrý den, chtěla bych podstoupit labioplastiku, jelikož mám dosti velké "malé" stydké pysky. Mám však ten problém, že mám navíc dosti velký klitoris, takže pokud se zmenší jen pysky, stejně to moc nepomůže, protože klitoris zustane stale velky. Mám pocit, že je to jak malý penis a jsem z toho vážně neštastná. Myslíte, že toto lze nějakým způsobem také upravit? Děkuji moc za odpovedi. Klára
Zákrok
Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)Abnormální velikost stydkých pysků může působit potíže při hygieně, při sportovní aktivitě, při sexuálním styku. Labioplastika umožňuje zmenšení malých nebo velkých stydkých pysků, které bývají často zvětšené a asymetrické. Při atrofii velkých stydkých pysků což je ztráta objemu a elasticity lze operací docílit jejich zvětšení.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 21.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
1.8.2008 10:21:
Teoreticky to možné je, ale bez vašeho vyšetření vám neumím dát seriozní odpověď.
Zdraví
Dr Svoboda
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
31.7.2008 11:44:
Zdravím, upravit lze spoustu věcí, ale bez vizualizace a indikace se k Vašemu problému vyjádřit přesněji nemohu. i v oblasti klitirisu lze zmenšit objem kožního krytu. V případě Vašeho zájmu se objednejte na tel. 266610245 k Dr. Píchovi na indikaci.
Hezký den Dr. Pícha
Nahlásit nevhodný příspěvek