Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Karlovy Vary - Labioplastika – zmenšení stydkých pysků

Karlovy Vary

Martina zaslal(a) v 25.1.2008 9:36:   

Dobrý den, mám zájem o Labioplastiku, ale jsem z Karlových Varů. Chtěla bych vědět, kde je nejbližší pracoviště, kde tento zákrok provádí. Ještě se chci zeptat, jak dlouho je nutné setrvat po zákroku v nemocnici? Předem děkuji za odpověď. Martina

Vaše odpověd

Milá martino,na naší klinice tento zákrok provádíme velmi často , protože klientky ke mě jako k ženě mají se svým problémem blíže.Doba hospitalizace je 1 den a potom dostanete podrobné informace o pooper. hojení.Zdraví dr vraspírová-ustí nad labem

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

X
25.1.2008 17:00:

Ju a jak koukám odpověděli ti od d.Záruby.Já ji podstoupila právě u něj..Jen pro dodatek:-) PA

Dobrý den .Operace provádíme na naší klinice v K.Varech .Cena je 8000kč + narkoza.Tel.k objednání na konzultaci je 359418540,dr.kupka/prim.záruba

odpověd

X
25.1.2008 14:36:

Ahoj...jen ti chci napsat,že jsem labio podstoupila před měsícem a půl a jsem spokojená..Tak držím palce pa

odpověd

MUDr. Petr Pícha MUDr. Petr Pícha
25.1.2008 13:53:

Zdravím, přiznám se, že nevím, zda-li jsme nejbližší, ale jsme v Praze, hospitalizace je jeden den, lépe řečeno jedna noc po výkonu. V případě Vašeho zájmu se objednejte na tel 266610245 k Dr. Píchovi Hezký den přeje GynCentrum Praha. Dr. Pícha

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
25.1.2008 13:52:

Tento zákrok provádíme běžně - i pacientkám z Karlových Varů - při jednodenní hospitalizaci. Jsme-li nejbližší, nevím, rozhodně ale patříme mezi nejzkušenější.Zdraví Dr Svoboda

dotaz na labioplastiku:Další >

Zákrok

Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)
Abnormální velikost stydkých pysků může působit potíže při hygieně, při sportovní aktivitě, při sexuálním styku. Labioplastika umožňuje zmenšení malých nebo velkých stydkých pysků, které bývají často zvětšené a asymetrické. Při atrofii velkých stydkých pysků což je ztráta objemu a elasticity lze operací docílit jejich zvětšení.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika):
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 21.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova