pece?
Katka zaslal(a) v 30.12.2007 13:00:
Dobry den, zdravim vsechny mam necele 3 tydny po labioplastice, otok je pryc a zda se, ze se vse hoji pekne. Ale muj operater mi nedal zadne pokyny k tomu jak se starat a pecovat o jizvy. Jsou zatim hodne tuhe a pokud je tu nejaky zpusob, jak je zmekcit, tak mi ho prosim poradte :-) Cetla jsem v minulych diskuzich neco o sedacich koupelich, nemam vsak poneti, co se tim mysli. Svemu priteli, ktery byl ted 2 tydny pryc jsem o operaci nerekla a ani to nehodlam udelat, zmena je stejne mala, ze by ji sam snad ani nepoznal. Ale samozrejme, by po me chtel uz pohl.styk a ja uz se dlouho na bolest hlavy ci jine casti meho tela vymlouvat nemuzu ;-) Je tedy nejaka pomocna lecba, jak urychlit hojeni? Dekuju Vam moc za odpovedi a preju krasny novy rok :-)
Zákrok
Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)Abnormální velikost stydkých pysků může působit potíže při hygieně, při sportovní aktivitě, při sexuálním styku. Labioplastika umožňuje zmenšení malých nebo velkých stydkých pysků, které bývají často zvětšené a asymetrické. Při atrofii velkých stydkých pysků což je ztráta objemu a elasticity lze operací docílit jejich zvětšení.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 21.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti