bandaz zaludku
EvaEva zaslal(a) v 6.7.2008 21:02:
Dobry den,pred 14 dny jsem podstoupila bandaz zaludku,tyden jsem byla na tekute strave a ted mam mixovanou .Bohuzel jsem to jednou porusila a normalne jsem se najedla ci spise prejedla(bylo toho opravdu hodne) a vubec nic se mi nestalo.Myslela jsem,ze se pozvracim ale bylo mi jen tezko od prejedeni.Porusila jsem to pouze jednou jinak dodrzuji dietu ale mam silene vycitky a taky se bojim aby mi bandaz nespadla ci se neposunula.Je mozne aby se bandaz posunula ci spadla.Dekuji Eva
Zákrok
Laparoskopická bandáž žaludkuObezita je závažným zdravotním, ale také psychickým a estetickým problémem. Pokud selhává konzervativní léčba obezity, je možno využít chirurgického řešení a podstoupit laparoskopickou bandáž žaludku.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 100.000,- CZK
- Ceny do 130.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
14.7.2008 8:46:
Milá Evo,
mechanismem který popisujete, tedy přejedením, skutečně může vzniknout komplikace, označovaná jako "sklouznutí" bandáže. Nejvhodnějším vyšetřením pro kontrolu stavu je rentgenologické vyšetření s kontrastní látkou,které prokáže, zda k této komplikaci nedošlo.Toto vyšetření je nejlépe prokonzultovat s chirurgem, resp. na pracovišti, kde jste byla operována.
S pozdravem
MUDr.Martin Hrubý
Nahlásit nevhodný příspěvek