Mam šanci?
Hana zaslal(a) v 11.11.2007 18:28:
Dobry den,chtela bych se zeptat,jestli bych mohla podstoupit bandaz zaludku.Je mi 23let,merim 170cm a vazim 113kg,dochazela jsem i na dietologii,ale nemam vuli.dekuji za odpoved
Zákrok
Laparoskopická bandáž žaludkuObezita je závažným zdravotním, ale také psychickým a estetickým problémem. Pokud selhává konzervativní léčba obezity, je možno využít chirurgického řešení a podstoupit laparoskopickou bandáž žaludku.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 100.000,- CZK
- Ceny do 130.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Hana
12.11.2007 16:30:
Moc vam dekuji za odpoved.Jeste bych se chtela zeptat,jestli pokud mi bude bandaz schvalena,mi tento zakrok bude platit pojistovna.Mam problemy s koleny,mela jsem jiz nekolik vykloubeni a boli me kycle.Predem dekuji za odpoved.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
11.11.2007 22:12:
Váš BMI se pohybuje kolem 40, to je na hranici pro indikaci operační léčbu. Myslím, že šanci k bandáži žaludku máte. Musíte ale sama udělat ten krok, že navštívíte obezitologa, endokrinologa nebo bariatrického chirurga, kteří se společně s psychologem musí sjednotit na názoru, že operační léčba je vhodná.
odpověd
Hana
12.11.2007 16:07:
Moc vam dekuji za odpoved.Jeste bych se chtela zeptat jestli,pokud mi bude bandaz schvalena,mi tento zakrok bude platit pojistovna.Mam problem s koleny,mela jsem jiz nekolik vykloubeni a boli me kycle.Predem dekuji za odpoved.
odpověd
snetka
14.11.2007 0:55:
Tento zákrok hradí pojišťovna.Já jdu 30.11.07 na první kontrolu do ISCARE Praha kde podstoupím laparoskopickou bandáž žaludku.Jsem z K.Varů.Sama jsem se objednala,doporučení není třeba a oni si dělají svou kontrolu.Stačí tam zavolat a objednat se. na stránkách www.iscare.cz najdete víc.Držím palce Alena