Zástava hubnutí po bandáži

(Diskuze k tématu Laparoskopická bandáž žaludku)

Zástava hubnutí po bandáži

Dobrý den pane dr.Hrubý musím Vám napsat tady pač jsem ztratila telefon a nemám ani jeden kontakt...Pane doktore jak poznám že mi třeba bandáž zklouzla nebo se sní něco stalo?Mohla bych přijet?A kdyby to šlo do konce měsíce teď se ještě léčím beru hormony a chodím na injekce abych mohla časem otěhotnět...Ale potřebuji ještě aspoň 10-15kg schodit ale právě váha se mi zastavila a já neschodila ani deko...Chtěla bych ještě bandáž jednou doplnit..Děkuji za Vaši brzkou odpověĎ Štefaničiaková, Kolín

4.12.2010 20:43

Probíhá odesílání formuláře

RE: Zástava hubnutí po bandáži

Návštěvu dojednejte se sestrou Mílou, tel. 481 446 252. S pozdravem MUDr.Hrubý

6.12.2010 11:33

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Přibírání na váze po bandáži

Dobrý den,
prodělala jsem bandáž žaludku.Byla jsem na vyšetření žaludku a tam mi bylo řečeno, že kdybych neřekla, že bandáž mám tak to prý není ani vidět. Otázka zní " je možné,že se sponka povolila? Začla jsem opět přibírat na váze.

27.1.2011 21:00

RE: Přibírání na váze po bandáži

Bandáž žaludku se může uvolnit a občas je potřeba ji "přifouknout".Proto je takto i implantát vytvořen.ideální je zkontrolovat stav bandáže na rentgenu a upravit dle potřeby.
S pozdravem
MUDr.Martin Hrubý

29.1.2011 11:00

Dobrý den pane doktore mám asi problém zklama jsem se v jídle jím skoro normálně jako předtím sice více zeleniny ale mám často hlad a i když jsem začla mít více pohybové aktivity zdá se mi že se to nějak nezměnilo.A je možné že jsem přibrala po hormon.práškách?? respektivně po Clorsibergilu a Utrogestanu ty mi předepsala doktorka protože se léčím abych mohla být těhotná i z toho důvodu jsem nemohla přijet na pravidelnou kontrolu a jít pod rtg.nevěděli jsem jak mi to dopadne.A taky jsem se bála.Prosím Vás o tel.číslo na Vás abych se s Vámi pokud možno dohodla děkuji s Pozdravem Jana Štefaničiaková Kolín

1.2.2011 04:04

Vážená paní Štefaničiaková, objednejte se na kontrolu u sestry Míly, tel. 481 446 252.
S pozdravem
MUDr.Martin Hrubý

1.2.2011 16:12

Dobrý den, mám už kolečko za sebou, kdy je možná operace / bandáž žaludku/. Děkuji Lucie

1.2.2011 17:31

Vážená Lucie, pokud je dotaz směřován na mě, potom poprosím zavolat na tel. č. 777 767 880.
S pozdravem
MUDr.Hrubý

2.2.2011 09:12

Dobrý den, chtěla bych vědět, když Vám nahlásím typ operace, kterou chci podsoupit a dostanu termín, zda je možné typ operace změnit. Nemůžu se rozhodnou mezi bandáží a tubulizací.Když nahlásím bandáž, je ji možné v den nástupu do nemocnice změnit na tubulizaci? Předem děkuji za odpověď.
Pavlína Kovalová

23.2.2011 15:54

Dobrý den,
volba zákroku mezi gastrickou bandáží či sleeve resekcí žaludku je především na pacientovi. Rozdíl spočívá zejm. ve způsobu operace (zda je reversibilní či nikoliv) a dále v pooperační péči. Po bandáži žaludku je třeba pravidelně docházet na tzv. adjustaci, neboli úpravu bandáže. Volbu mezi zákroky je možné provést prakticky až do přípravy k operaci. Je třeba také upozornit, že ve výjimečných případech z důvodů poměrů v dutině břišní, zjištěných při operaci, není možné bandáž žaludku provést a operace se může ukončit bez výsledku. V případě dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit. www.bmichirurgie.cz

23.2.2011 18:23

Vážená Pavlíno,
V zásadě tato změna možná je, nicméně z organizačních důvodů (po tubulizaci je druhý den prováděno RTG vyšetření) tyto výkony – tubulizace- neprovádíme v pátek a naopak pátek máme vyčleněn pro bandáže.
Takže pokud byste chtěla absolvovat výkon u nás,spíše se nahlaste jako tubulizace (operační dny úterý a středa) a pokud se rozhodnete pro bandáž, nebude to problém změnit.
S pozdravem
MUDr.Martin Hrubý

24.2.2011 11:41

SlimBall, ano či ne?

Dobrý den pane doktore,
chtěla bych Vás poprosit o Váš názor. Chtěla bych zhubnout cca 5-8 kg, našla jsem na internetu SlimBall, který pracuje asi na podobném principu, jako laparoskopický zákrok, jestli jsem to dobře pochopila. Nejsem si ale výrobkem jistá, jestli se nehubne moc rychle, nebo jestli jsou tbl. opravdu zdravotně nezávadné?

Děkuji a hezký den, Veronika

27.2.2011 23:21

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (4)
RE: SlimBall, ano či ne?

Vážená Veroniko,
se SlimBallem nemám vůbec žádné zkušenosti.
S pozdravem
MUDr.Martin Hrubý

28.2.2011 08:51

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (2)

dobry den pane doktora jmenuji se maran v a provadel jste mi bandaz zaludku chci se zeptat zda se da krouzek prifouknout shodil jsem 30 kg atrochu jsem nabral na vaze mel jse 150kg jim malo nekdy mam jeste troch daveni kdyz snim vetsi kus ale to je ma chyba dekuji za odpoved z pozdravem vas pacient

21.11.2011 19:32

Bandáž žaludku-zástava hubnutí

Dobrý večer,v roce1997 jsem podstoupila bandáž a ubylo mi 20kg.Pak se to zastavilo a nepomohlo ano třikrát dofouknout.Kila mám skoro zpátky a nevím co dál.Můžete poradit co mám dělat dále.Děkuji

8.12.2011 21:43

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda je možné že by se mi ztrácela tekutna z kroužku. při posledním doplnění mi doktor řekl že se mi stratila tekutina! doplnil mi tekutinu, dva dny jsem cítila jakoby křeče do žalůdku při jídle a pak jako by nic žádné křeče žádný pocit sytosti. mám kroužek třičtvrtě roku mám 13kg dole. je to asi zázrak nebod mi pán doktor řekl že ten kroužek nesplňoval co měl . byla jsem na doplnění už 3x. prosím může te mi poradit co mám dál dělat? Děkuji

1.2.2012 08:25

Vážená,
bohužel nikdy nelze vyloučit defekt bandáže, spojovací hadičky, nebo aplikační komůrky (portu). Pokud nebyla funkce systému prověřena aplikací kontrastní latky pod RTG kontrolou, potom doporučuji provedení tohoto testu.
S pozdravem
MUDr.Martin Hrubý

18.2.2012 17:46

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den pane Hrubý jsem Hela bydlím u Nového Boru je mi 35 let měřím 166cm a vážím 125 kg moje snaha shubnout se vleče snad od malička .Zkusila jsem snad vše a vždy marně dosahla jsem výsledku shodila i 25 kilo ale moje tělo se pralo a pak výsledek byl že jsem přibrala dvakrát tolik .Nevím zda bych měla tento zákrok podstoupit mám vysoký tlak problém s nohama tělo mě neunese dna bojím se moje zdraví na tom bude ještě hůře snažím se cvičit ale moje klouby spíše chůze mě omezuje s pozdravem Hela

8.4.2012 14:25

Milá Helo,
doporučuji absolvovat u nás konzultaci s obezitologem a následně konzultaci o chirurgických výkonech jako takových.Sama si potom budete moci udělat lepší představu o náročnosti těchto operací. V případě zájmu se objednejte u sestřičky Míly na tel. č. 481 446 252.
S pozdravem
MUDr.Martin Hrubý

10.4.2012 16:01

Dobrý den pane Hrubý děkuji za vaši odpověd budu o tomto uvažovat a snad se rozhodnu pro nejlepší variantu ještě snad mám šanci být zase plnoštíhlá vím ,že nikdy nebudu štíhlá ,ale aspon naděje k tomu,budu moci běhat za mou dcerkou a být déle na tomto světě moc vám děkuji a určitě budu kontaktovat Spozdravem Hela-)

12.4.2012 17:08

Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?