akne
Jana Pelcová zaslal(a) v 11.2.2008 21:32:
Dobrý večer,nevím zda mi někdo odpoví a poradí,když se to netýká přímo zájmu o estetickou chirurgii,ale už jsem tak neštastná z mého problému,že nevím kudy kam.Je mi 37let a akne.Zrovna dneska mi vyskákaly větší pupínky na spáncích,bradě,tvářích,krku.V kosmetice to asi není,snažím se užívat snad kvalitní,odpovídající mé pleti.Má kožní doktorka mi předepisuje stále dokola Zineryt a skinoren.Vy jste erudovaní dermatologové,prosím vás kam se mohu obrátit a co si nechat vyšetřit aby se zjistila příčina?Jsem ze Slaného.Moc vám budu vděčná za jakoukoliv radu či odkaz.Děkuji
Zákrok
Laserová léčba aknéAkné je onemocnění, které může mít nežádoucí vliv na psychiku člověka a společensky jej znevýhodňuje. Řešením, jak se akné zbavit nebo alespoň výrazně zmírnit jeho projevy, může být ošetření laserem.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 150,- CZK
- Ceny do 15.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
14.2.2008 8:27:
zdravím Vás. Myslím si,že léčit Vás laserem je řešit důsledek problému, který je ve vašem těle a způsobuje vám tyto obtíže.Hledejte lékaře, který s Vámi udělá anamnézu a "nakopne" Váš organismus k sebeuzdravování.Já doporučuji své klientky k lékaři homeopatikovi a je úspěšný, musí mít klient trpělivost...zdraví martina j.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
12.2.2008 12:25:
Vážená paní Pelcová, doporučuji Vám objednat se na konzultaci k profesoru Bartákovi, který se specializuje na tyto dermatologické problémy. Objednat se můžete na tel. čísle 222 211 206, 208.
odpověd
Facelifting
12.2.2008 8:16:
Vážená paní, k bezplatné konzultaci se můžete objednat na naší recepci, telefon je 222 511 790 nebo mailem lasercentrum@seznam.cz. Facelifting- lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2
odpověd
11.2.2008 22:14:
Dobrý den, léčbu akné provádíme pomocí ipl s velmi dobrými výsledky. Konzultace na naší klinice jsou zdarma. S pozdravem Pavel Janda, 602 663 556.
odpověd
11.2.2008 21:43:
Dobrý den, nejlepším řešením by pro Vás bylo se objednat k nám do salonu na konzultaci, děláme léčbu akné pomocí aromaterapie, laseru i přístroje hloubkového peelingu a navíc nyní máme na všechny služby slevu 20% v rámci Valentýnských dnů otevřených dveří. Tel. 777 26 43 57.www.salonkrasy.net