Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - akne - Laserová léčba akné

akne

Jana Pelcová zaslal(a) v 11.2.2008 21:32:   

Dobrý večer,nevím zda mi někdo odpoví a poradí,když se to netýká přímo zájmu o estetickou chirurgii,ale už jsem tak neštastná z mého problému,že nevím kudy kam.Je mi 37let a akne.Zrovna dneska mi vyskákaly větší pupínky na spáncích,bradě,tvářích,krku.V kosmetice to asi není,snažím se užívat snad kvalitní,odpovídající mé pleti.Má kožní doktorka mi předepisuje stále dokola Zineryt a skinoren.Vy jste erudovaní dermatologové,prosím vás kam se mohu obrátit a co si nechat vyšetřit aby se zjistila příčina?Jsem ze Slaného.Moc vám budu vděčná za jakoukoliv radu či odkaz.Děkuji

Vaše odpověd

zdravím Vás. Myslím si,že léčit Vás laserem je řešit důsledek problému, který je ve vašem těle a způsobuje vám tyto obtíže.Hledejte lékaře, který s Vámi udělá anamnézu a "nakopne" Váš organismus k sebeuzdravování.Já doporučuji své klientky k lékaři homeopatikovi a je úspěšný, musí mít klient trpělivost...zdraví martina j.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
12.2.2008 12:25:

Vážená paní Pelcová, doporučuji Vám objednat se na konzultaci k profesoru Bartákovi, který se specializuje na tyto dermatologické problémy. Objednat se můžete na tel. čísle 222 211 206, 208.

odpověd

Facelifting
12.2.2008 8:16:

Vážená paní, k bezplatné konzultaci se můžete objednat na naší recepci, telefon je 222 511 790 nebo mailem lasercentrum@seznam.cz. Facelifting- lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2

Dobrý den, léčbu akné provádíme pomocí ipl s velmi dobrými výsledky. Konzultace na naší klinice jsou zdarma. S pozdravem Pavel Janda, 602 663 556.

odpověd

Salon Andělské krásy Salon Andělské krásy
11.2.2008 21:43:

Dobrý den, nejlepším řešením by pro Vás bylo se objednat k nám do salonu na konzultaci, děláme léčbu akné pomocí aromaterapie, laseru i přístroje hloubkového peelingu a navíc nyní máme na všechny služby slevu 20% v rámci Valentýnských dnů otevřených dveří. Tel. 777 26 43 57.www.salonkrasy.net

< Předchozí:Ach ta pleť...
Hormonální antikoncepce:Další >

Zákrok

Laserová léčba aknéLaserová léčba akné
Akné je onemocnění, které může mít nežádoucí vliv na psychiku člověka a společensky jej znevýhodňuje. Řešením, jak se akné zbavit nebo alespoň výrazně zmírnit jeho projevy, může být ošetření laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová léčba akné:
  • Ceny od 150,- CZK
  • Ceny do 15.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova