Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - akné - Laserová léčba akné

akné

Monika zaslal(a) v 26.2.2008 22:23:   

Dobrý večer, již 8let trpím akné. Určitě to není nejtěžší forma, ale opravdu mě hodně trápí. Když prsty napnu pleť, tak mám po celém obličeji pod pokožkou takové bulky s hnisem, které ale nejsou vidět, jen mám malé hrbolky na dotyk. Jinak se mi na pleti často objevují červené tvrdé boláky a taky typické pupínky hlavně na bradě a v okolí úst. Už si s tím nevím rady, použila jsem již nespočet mastí, přípravků,antibiotika, ale stále nic nepomáhá. Rozhodla jsem se tedy, že podstoupím léčbu laserem. Chtěla bych Vás poprosit o radu, jestli je to pro mě vhodná léčba, jestli je možné s tím něco udělat a případně, koho byste mi doporučili. Děkuji moc

Vaše odpověd

Zdravím Vás, je to pro Vás vhodná léčba, která ale řeší důsledek...bylo by dobré hledat příčinu vašich problémů s pletí.zdraví martina j.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Vážená paní, můžeme vám nabídnout ošetření na našem oddělení dermatologie v Lékařském domě na Praze 7.Konzultace k zákrokům jsou zdarma a laserové ošetření akne je velice účinné.Pokud se rozhodnete,volejte recepci dermatologie tel.242426437. Děkujeme za důvěru,hezký den. MUDr Kravciv,dermtologie LD

Dobrý den, doporučuji bezplatnou konzultaci na naší klinice. S pozdravem Pavel Janda 602 663 556.

Akne po celém obličeji v 36letech:Další >

Zákrok

Laserová léčba aknéLaserová léčba akné
Akné je onemocnění, které může mít nežádoucí vliv na psychiku člověka a společensky jej znevýhodňuje. Řešením, jak se akné zbavit nebo alespoň výrazně zmírnit jeho projevy, může být ošetření laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová léčba akné:
  • Ceny od 150,- CZK
  • Ceny do 15.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova