akné
Monika zaslal(a) v 26.2.2008 22:23:
Dobrý večer, již 8let trpím akné. Určitě to není nejtěžší forma, ale opravdu mě hodně trápí. Když prsty napnu pleť, tak mám po celém obličeji pod pokožkou takové bulky s hnisem, které ale nejsou vidět, jen mám malé hrbolky na dotyk. Jinak se mi na pleti často objevují červené tvrdé boláky a taky typické pupínky hlavně na bradě a v okolí úst. Už si s tím nevím rady, použila jsem již nespočet mastí, přípravků,antibiotika, ale stále nic nepomáhá. Rozhodla jsem se tedy, že podstoupím léčbu laserem. Chtěla bych Vás poprosit o radu, jestli je to pro mě vhodná léčba, jestli je možné s tím něco udělat a případně, koho byste mi doporučili. Děkuji moc
Zákrok
Laserová léčba aknéAkné je onemocnění, které může mít nežádoucí vliv na psychiku člověka a společensky jej znevýhodňuje. Řešením, jak se akné zbavit nebo alespoň výrazně zmírnit jeho projevy, může být ošetření laserem.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 150,- CZK
- Ceny do 15.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
29.2.2008 8:28:
Zdravím Vás, je to pro Vás vhodná léčba, která ale řeší důsledek...bylo by dobré hledat příčinu vašich problémů s pletí.zdraví martina j.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
27.2.2008 9:03:
Vážená paní, můžeme vám nabídnout ošetření na našem oddělení dermatologie v Lékařském domě na Praze 7.Konzultace k zákrokům jsou zdarma a laserové ošetření akne je velice účinné.Pokud se rozhodnete,volejte recepci dermatologie tel.242426437. Děkujeme za důvěru,hezký den. MUDr Kravciv,dermtologie LD
odpověd
27.2.2008 8:26:
Dobrý den, doporučuji bezplatnou konzultaci na naší klinice. S pozdravem Pavel Janda 602 663 556.