akne-léčba jinak než lasery.
xx72 zaslal(a) v 6.7.2008 17:39:
MÁM OBROVSKOU PROSBU-PROSÍM..Mám neustále problémy s akne,ale pouze na obličeji.Samozřejmě nepoužívám vodu z kohoutku na mytí obličeje a snažím se dodržovat vše nemožné..Jak kosmetika, tak péče o plet.Přesto mám obličej samé malé pupínky,některé bílé jiné červené..Doslova posetý celý obličej a trochu na krku.Už nechci laser,který jsem podstupovala zhruba rok a jiné metody.Najde se zde ochotný lékař, který mi doporučí kam se v Praze obrátit na nějaké kvalitní profesionální vyšetření tohoto problému?Samozřejmě mi je jedno, zda si to zaplatím,jde mi o najetí příčiny mého akne i přesto že mi táhne na 40let. Moc děkuji těm, co mi poradí nebo navedou co s tím..Mimo laserů,IPL apod-to už mám neúspěšně za sebou a jsem o desetitisíce lehčí..< Předchozí:akné
jak na jizvy po akné?:Další >
Reklama
Zákrok
Laserová léčba aknéAkné je onemocnění, které může mít nežádoucí vliv na psychiku člověka a společensky jej znevýhodňuje. Řešením, jak se akné zbavit nebo alespoň výrazně zmírnit jeho projevy, může být ošetření laserem.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserová léčba akné:
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 15.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
berka
25.7.2008 20:44:
Prosim neporail by mi nekdo jak lecit rozsirene pory a jizvy po akne? je mi 30let a zkousim se toho uz spoustu let zbavit a bezvysledne! Investovala jsem velke penize do ruznych laseru napr. N-lite, nebo brouseni - derma K.,a uz nevim co dal abych vypadalanormalne... Dekuji
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.7.2008 22:28:
zdravím Vás, doporučuji MUDr. Hejmovou - homeopat.medicina - praha západ Řevnice. Držím pěsti martina j.
odpověd
6.7.2008 17:41:
prijdte na akne konsultaci a pokusime se najit pricinu a pomoci office@aspenaestheticclinics.com 222 222 335