Akne po celém obličeji v 36letech
Kika zaslal(a) v 19.3.2008 21:02:
napsala jsem na spoustu poraden atd.,ale nikdo mi konkrétně nikam nenasměroval.Zkouším to s velkým očekáváním tady, i když vím,že zde jde spíše o dražší doplnovací léčbu akne.Jako spousta žen jsem zkoušela vše-chemický peelingy,lasery,používala jsem přípravky,které mi předepsala má kožní lékařka,používám ovocné kyseliny,makeup oil free,denní krémy od Avene,nyní Bioderma-Sebium,pletovou vodu bez líhu,jarishův roztok,užívám vitamíny,zinek..Ale i tak mám celý obličej posetý aknem-nejde o velké pupínky,ale o drobnější ale celorozsáhlé akne-s občasným bílým zaníceným menším projevem.Prý mám sníženou imunitu-ale víc mi má kožní nedokáže poradit.Naposledy jsem nyní byla na chemickém peelingu.Prosím Vás-není zde někdo,kdo by mě konkrétně mohl nasměrovat : KAM, NA KOHO, O CO SE MÁM ZAJÍMAT-ABY SE ZJISTILO, ZDA JE MOŽNÉ NĚJAKÉ ZLEPŠENÍ V MÉM VĚKU?BUDU STRAŠNĚ MOC VDĚČNÁ :-))))< Předchozí:akné
Laser Merlin:Další >
Reklama
Zákrok
Laserová léčba aknéAkné je onemocnění, které může mít nežádoucí vliv na psychiku člověka a společensky jej znevýhodňuje. Řešením, jak se akné zbavit nebo alespoň výrazně zmírnit jeho projevy, může být ošetření laserem.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserová léčba akné:
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 15.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
klinika VAN-ESO s.r.o
20.3.2008 12:16:
Ještě jednou z kliniky.Vzhledem k Vaší snížené imunitě asi jde vše pomaleji.Vy by jste měla najít časový horizont kdy se Vám pleť začala horšit.Chemický peling je skvělý,ale měl by být aplikován několikrát po sobě.S přípravou glyko -A -14 dní před prvním zákrokem. Řada AVENE je spíše stavěná na stárnoucí pleť.Momentálně je na trhu nová řada od ISISPHARMY jmenuje se TEEN DERM H je přímo na aknetickou pleť cenová relace je velice slušná.Léčba akné je bohužel dlouhodobá záležitost s více příčinami.Ať už špatné fungování jater,ledvin nebo lymfatického systému atd.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
20.3.2008 11:15:
Dobrý den, jm=énem naší kliniky vám mohu vřele doporučit naší paní kosmetičku Andreu Daškovou tel: 775251341. Ona není jen tak nějaká kosmetička, zaměřuje se přímo i naproblémovou pleť a já sama s ní mám velmi dobrou zkušenost. Měla jsem stejný problém jako vy, ale zítra to bude čtvrtá návšteva u ní na kosmetice a má pleť je vyditelně rozdílná. Ze začátku vám musí pokožku pořádně vyčistit (aspoň 2x za sebou)a pak podstoupíte speciální peeling na akné, ono totiž nemá smysl podstupovat klasický chemičák a ona má jako jedna z mála speciálně zaměřené na ty dané problémy. Věřte že mluvím z vlastní zkušenosti, i já byla hrozně nešťastná. S pozdravem klinika Van.eso s.r.o. Kopejsková ( Ústí nad Labem )
odpověd
FACELIFTING Praha
20.3.2008 9:56:
Vážená paní, ve vašem případě může jít o hormonální dysbalanci v kombinaci se snížením imunity. Neuvádíte o jaké snížení imunity jde, zda o imunolglobuliny nebo složky komplementu. Na projevy akne se dá po zklidnění projevů velmi dobře aplikovat vysokovýkonný laser. Můžete prosím zaslat foto obličeje na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz. Nebo se můžete objednat k vyšetření na naší recepci, telefon je 220 511 790.
odpověd
20.3.2008 8:52:
Dobrý den,doporučuji Vám dermatologickou kliniku FN Brno Bohunice doc.MUDr.Rulcovou
odpověd
20.3.2008 8:22:
já bych se obrátila na lékaře homeopata, který by hledal příčinu Vašeho problému a neléčil jen důsledek.Spolupracuji s MuDr. Hejmovou z Řevnic. Chce to trpělivost.Držím pěsti Martina janoušová
odpověd
19.3.2008 21:37:
Dobrý den, přijďte na bezplatnou konzultaci a akné Vám pomůžeme zvládnout. S pozdravem Pavel Janda 602 663 556.