Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Akne v 36letech - Laserová léčba akné

Akne v 36letech

Simona zaslal(a) v 4.6.2008 22:11:   

Dobrý den, moc se omlouvám, že do plastické chirurgie pletu můj problém s akne, ale už jsem docela zoufalá..Je mi 36let a trápí mě akne v obličeji.Jinde ho nemám..Jen na obličeji..Snažím se studovat net a různé časopisy, užívat přípravky doporučované z lékáren..Jím zdravě, užívám Psylium, piji dostatek tekutin..Bohužel se mi dělají drobné pupínky úplně po celém obličeji-nemám velké boláky, ale jakoby celoplošné malé pupínky-vyrážku..Má dermatoložka mi předepisuje zineryt a skinoren..Prosím poradte mi kam se obrátit.Moc nefandím různým laserům..Zaprvé je to poměrně drahé a za druhé si myslím, že je to problém vnitřní a lasery jsou spíše doplnkové.Budu vám velmi velmi vděčná za jakoukoliv radu.Děkuji

Vaše odpověd

akne v pubertě:Další >

Zákrok

Laserová léčba aknéLaserová léčba akné
Akné je onemocnění, které může mít nežádoucí vliv na psychiku člověka a společensky jej znevýhodňuje. Řešením, jak se akné zbavit nebo alespoň výrazně zmírnit jeho projevy, může být ošetření laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová léčba akné:
  • Ceny od 150,- CZK
  • Ceny do 15.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova