akne v pubertě
Pavel zaslal(a) v 7.6.2008 22:04:
Dobrý den, celkem se vám omlouvám že otravuju protože je mi teprve 15let ale mam akne v obliceji a uz me to fakt štve, ne jen proto ze je s tim hodne starosti ale hlavne vzhledem myslim ze to vadi i holkám doktorka mi predepisuje sinokren nebo ttak nějak ale moc mi to nepomáhá nevím co mám dělat je to strašná otrava prosím Vás jestli můžete napište mi jakoukoliv radu na e-mail Voc.Media@seznam.cz nebo aspon jsme budu vděčný za jakoukoliv radu nebo aspon pro zlepšení co mám dělat děkuju moc.< Předchozí:Akne v 36letech
akné:Další >
Reklama
Zákrok
Laserová léčba aknéAkné je onemocnění, které může mít nežádoucí vliv na psychiku člověka a společensky jej znevýhodňuje. Řešením, jak se akné zbavit nebo alespoň výrazně zmírnit jeho projevy, může být ošetření laserem.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserová léčba akné:
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 15.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
30.7.2008 15:25:
Dobrý den,
i v tomto věku lze akné léčit pomocí laseru či chemickým peelingem. V některých případec se obě metody kombinují. Vzhledem k věku je nutno na konzultaci přijít s rodičem. S pozdravem MUDr.Lenka Faltová Laserové centrum Anděl - www.lcandel.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
FACELIFTING Praha
9.6.2008 8:55:
Vážený pane, zkuste po dohodě s rodiči zvážit aplikaci laseru na obličej. Efekt je velmi dobrý. Bližší informace vám poskytne naše recepce. Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2 Recepce. 222 511 790 , mob. 608 425 423
Nahlásit nevhodný příspěvek