jak na jizvy po akné?
dejv zaslal(a) v 7.7.2008 10:18:
Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Po akné mi zůstaly drobné jizvy na čele a větší jizvy u spánků - na tvářích jsem akné netrpěl.Mám poměrně citlovou pleť. Chci se zeptat,zda má třeba význám podstoupit chemický peeling? nebo dermabrazi? nebo je snad nejlepší laserová léčba? je u těchto zákroků nějaké riziko? děkuji za odpovědi. Případně můžete odpovědět na 1.david@seznam.cz< Předchozí:akne-léčba jinak než lasery.
hyperkeratoza:Další >
Reklama
Zákrok
Laserová léčba aknéAkné je onemocnění, které může mít nežádoucí vliv na psychiku člověka a společensky jej znevýhodňuje. Řešením, jak se akné zbavit nebo alespoň výrazně zmírnit jeho projevy, může být ošetření laserem.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserová léčba akné:
- Ceny od 50,- CZK
- Ceny do 15.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
11.7.2008 15:15:
Dobry den,je mozno pouzit laserove osetreni.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
8.7.2008 10:10:
Dobrý den, Určitě je možné udělat nějaký hluboký peeling, který pleť vyhladí. Jsem zastáncem spíše suchých než chemických peelingů, ale každopádně je toto ošetření možné podstoupit až na podzim, kdy nehrozí vznik pigmentací. V našem centru děláme mikrodermaabratický peeling a máme s ním perfektní výsledky. Podívejte se na www.salonkrasy.net.
odpověd
dejv
7.7.2008 10:20:
nejraději bych podstoupil zákrok v Praze, jelikož jdu do Prahy na školu, pokud by to bylo cca do 20.září mohlo by to být i jinde.