Dobrý den,
je mi 23 let a uz od puberty mam stale problemy s pletí, zkousela jsem snad uz vsecho, byla sem u kožaře, kupuju si jen kvalitní kosmetiku, jím zdrave, nekouřím a stejne se toho nemuzu zbavit. rozhoduju se mezi laserem a dermilissage, snazila jsem se neco najit v plzni, ale nic se mi nepodařilo. Mohla byste mi prosim rict svuj nazor ktery z těchto dvou je lepší a jestli víte o nějaké kvalitní klinice v Plzni???Děkuju Markéta
Klinika Plzeň a okolí
(Diskuze k tématu Laserová léčba akné)
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,
jak je vidět i z diskuze a také dle studií laserové ošetření není účinné v terapii akné. Jedinou efektivní světelnou přístrojovou terapií je fototerapie (a fotodynamická terapie), například přístrojem Omnilux. Jedná se buď o kombinaci aplikace červeného a modrého světelného spektra nebo aplikaci světla po senzibilizaci pokožky 5 aminolevulovou kyselinou. To se však bohužel v našich podmínkách moc neprovádí. Například v USA si můžete běžně zakoupit produkt Levulan Kerastick, který si aplikujete na pokožku postiženou akné a poté aplikujete světlo. Účinek je skvělý! V našich podmínkách jsou kliniky, které aplikují světelnou kombinaci přístrojem Omnilux. Například kliniky Asklepion, studio krásy a zdraví MUDr.Trojanové v Brně, atd..
V Plzni je to například Studio krásy Datura - www.studiodatura.cz , Tel: 377970163
Bez použití levulanu je to dlouhodobá péče (musíte podstoupit cca 10 sezení), ale vyplatí se!!!! Není totiž rozhodně zdaleka tak náročná finančně jako laser. - jedno sezení Vás vyjde na cca 400 Kč
Pokud takto trpíte akné, měla by být samozřejmá také hormonální léčba pomocí hormonální antikoncepce (ale to máte asi vyřešené...).
| Basic member |
radi Vam nabidneme kvalitni sluzby v Praze neb v Mnichove
a brzy i v nasi nove prave se otevirajici pobocce v Klatovech
napiste kdykoliv
office@aspenaestheticclinics.com
návštěvník
Kraj: Středočeský
Počet příspěvků: 7
Dobrý den,
velice rád Vám s tímto problémem pomůžu. Jedná se o léčbu přírodní cestou.
Kontaktujte mě na e-mail ond.cervinka@gmail.com
S pozdravem
Ondřej Červinka
Dobrý den,
osobně mám u léčby akné také velmi dobrou zkušenost s LED světlem /fototerapií/, ev. v kombinaci s kys. aminolevulanovou. Na korekci jizviček či pigmentací následně frakční CO2 laser.Pacienty vždy upozorňuji, že je nutná následná domácí udržovací péče, nelze se spolehnout na jednorázovou zázračnou léčbu či zázračné přírodní preparáty.
S pozdravem MUDr. Hamadová
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?
- Hormon lásky oxytocin
- Krásná přes noc
- Botulotoxin proti depresi
- Kouzlo buněčné terapie
- Kořenové kanálky
- Ozón jako lék