Probíhá odesílání formuláře

Probíhá odesílání formuláře

Klinika Plzeň a okolí

(Diskuze k tématu Laserová léčba akné)

Klinika Plzeň a okolí

Dobrý den,
je mi 23 let a uz od puberty mam stale problemy s pletí, zkousela jsem snad uz vsecho, byla sem u kožaře, kupuju si jen kvalitní kosmetiku, jím zdrave, nekouřím a stejne se toho nemuzu zbavit. rozhoduju se mezi laserem a dermilissage, snazila jsem se neco najit v plzni, ale nic se mi nepodařilo. Mohla byste mi prosim rict svuj nazor ktery z těchto dvou je lepší a jestli víte o nějaké kvalitní klinice v Plzni???Děkuju Markéta

21.7.2011 15:13
Diskuze (detail jednoho threadu)
RE: Klinika Plzeň a okolí

Dobrý den,
jak je vidět i z diskuze a také dle studií laserové ošetření není účinné v terapii akné. Jedinou efektivní světelnou přístrojovou terapií je fototerapie (a fotodynamická terapie), například přístrojem Omnilux. Jedná se buď o kombinaci aplikace červeného a modrého světelného spektra nebo aplikaci světla po senzibilizaci pokožky 5 aminolevulovou kyselinou. To se však bohužel v našich podmínkách moc neprovádí. Například v USA si můžete běžně zakoupit produkt Levulan Kerastick, který si aplikujete na pokožku postiženou akné a poté aplikujete světlo. Účinek je skvělý! V našich podmínkách jsou kliniky, které aplikují světelnou kombinaci přístrojem Omnilux. Například kliniky Asklepion, studio krásy a zdraví MUDr.Trojanové v Brně, atd..
V Plzni je to například Studio krásy Datura - www.studiodatura.cz , Tel: 377970163
Bez použití levulanu je to dlouhodobá péče (musíte podstoupit cca 10 sezení), ale vyplatí se!!!! Není totiž rozhodně zdaleka tak náročná finančně jako laser. - jedno sezení Vás vyjde na cca 400 Kč
Pokud takto trpíte akné, měla by být samozřejmá také hormonální léčba pomocí hormonální antikoncepce (ale to máte asi vyřešené...).

22.7.2011 12:55

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

radi Vam nabidneme kvalitni sluzby v Praze neb v Mnichove
a brzy i v nasi nove prave se otevirajici pobocce v Klatovech
napiste kdykoliv
office@aspenaestheticclinics.com

10.8.2011 14:30

Kvalitní  (2)    Nekvalitní  (5)

Dobrý den,
velice rád Vám s tímto problémem pomůžu. Jedná se o léčbu přírodní cestou.
Kontaktujte mě na e-mail ond.cervinka@gmail.com

S pozdravem
Ondřej Červinka

2.10.2011 18:46

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,
osobně mám u léčby akné také velmi dobrou zkušenost s LED světlem /fototerapií/, ev. v kombinaci s kys. aminolevulanovou. Na korekci jizviček či pigmentací následně frakční CO2 laser.Pacienty vždy upozorňuji, že je nutná následná domácí udržovací péče, nelze se spolehnout na jednorázovou zázračnou léčbu či zázračné přírodní preparáty.
S pozdravem MUDr. Hamadová

6.10.2011 16:19

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?

Vybíráme z časopisu Health&Beauty
Věděli jste, že hormon lásky oxytocin má spojitost i s rakovinou nebo autismem? Čtěte více! Věděli jste, že hormon lásky oxytocin má spojitost i s rakovinou nebo autismem? Čtěte více!

Přezdívá se mu hormon lásky, důvěry a věrnosti, je spojován také s pocity slasti a rozkoše. Vedle jeho působení v oblasti vztahů ale vědci postupně odkrývají i řadu dalších účinků tohoto hormonu, třeba ve spojitosti s rakovinou nebo s autismem.

Relaxace pro oči - kryogelové oční polštářky eyeSlices®, které pomáhají odstranit i kruhy pod očima Relaxace pro oči - kryogelové oční polštářky eyeSlices®, které pomáhají odstranit i kruhy pod očima

Unavené a podrážděné oči dnes trápí řadu lidí. Není ovšem potřeba hned shánět kapky do očí.

Přinášíme seznam nejúčinnějších aplikací pro oči a oční okolí - 14 způsobů omlazení Přinášíme seznam nejúčinnějších aplikací pro oči a oční okolí - 14 způsobů omlazení

Zóna očí přitahuje téměř 30 % veškeré pozornosti, kterou při komunikaci věnujeme druhé osobě. Slouží také jako indikátor stáří, proto vyžaduje nejúčinnější péči.