Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - chloupky - Laserové odstranění chloupků

chloupky

Jana zaslal(a) v 24.10.2007 13:07:   

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jakou metodu pouzit pro trvale odstraneni chloupků.Mam snědší plet a chloupky po celem tele,nohy,zada,bricho,prsa,ruce,ramena, proste vsude.Jsou hodne tmave ale nijak extremne silne(tvrde)Pred dvema lety jsem podstupovala leaserovou lecbu,ale byly to zbytecne vyhozené peníze,chloupky mi rostou porad.Můzete mi prosim poradit,jestli existuje nejaka jina vhodnejsi metoda?Jestli ano kolik stoji a kolik osetreni bych musela podstoupit.Strasne me to trapi,nemohu v lete vylezt na koupaliste,nebo si vzit tilko,tricko s vystrihem....Predem dekuji za radu

Vaše odpověd

Dobry den, nabizime zakrok pristroje nejposlednejsi generace s integrovanym chlazenim. Pristroj se jmenuje: photosilk plus a je mozno videt na www.myipl.cz kde najdete i telefoni cislo na termin neb se obratte primo na Dr. Werner 723 850 509 www.smartlipo.cz www.drwernersmartlipogroup.com dekuji

Nahlásit nevhodný příspěvek

Laserové odstranění chloupků na nohách:Další >

Partner stránky

LaserPlastic

LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.

Zákrok

Laserová depilace - odstranění chloupkůLaserová depilace - odstranění chloupků
Také pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserová depilace - odstranění chloupků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 18.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova