laserové odstranění chloupků
Marcela zaslal(a) v 9.5.2007 19:24:
Dobrý den, podstoupila jsem jedno ošetření přístrojem AURORA/ fa. Artmed s.r.o./ ,15.5. mám podstoupit druhé ošetření, ale 28.5. odlétám k moři. Mám si druhé ošetření odložit? Děkuji za odpověď. M.
Partner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
-

Ústav lekárskej kozmetiky a.s. -

Klinika estetiky - lékařské laserové centrum -

Lékařské laserové centrum
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
10.5.2007 10:06:
Dobrý den, pokud se jedná o laserový přístroj, stejně jako u ostatních platí, že k moři sice můžete, ale nezbytností je používání krémů s vysokým UV filtrem ( 50+) a zbytečně se nevystavovat přímému slunci, abyste nezpigmentovala. S pozdravem za MLC MUDr.I. Bäumeltová
Nahlásit nevhodný příspěvek