ODSTRANĚNÍ CHLOUPKŮ A BĚLENÍ KŮŽE ?
ÁLA zaslal(a) v 18.4.2007 16:19:
DOBRÝ DEN ! PROSÍM PĚKNĚ,UŽ NEVÍM JAK DÁL.JE TO ASI 10LET ,CO JSEM BYLA U KOSMETIČKY NA ODSTRANĚNÍ CHLOUPKŮ NA OBLIČEJI.NYNÍ SI TO TRHÁM PINZETOU.A TÍM ,JAK SI TO TRHÁM ,TAK JSEM SI VŽDY PODRÁŽDILA KOLEM PUSY POKOŽKU A MÁM TAM I TMAVÉ FLEKY .DÁ SE TO NĚJAK VYBĚLIT A KOLIK TO STOJÍ?A KOLIK BY STÁLO LASEROVÉ ODSTRANĚNÍ CHLOUPKŮ KOLEM PUSY A TROCHU NA BRADĚ ?UŽ SI NEVÍM RADY A MOC SE ZA TO STYDÍM .PŘEDEM MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚĎI .
Partner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
-

Laserové centrum Praha - Esthé, Klinika estetické medicíny s.r.o. -

Lékařské laserové centrum -

Klinika estetiky - lékařské laserové centrum
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
19.4.2007 13:49:
Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz, depilaci provádíme fotopneumatickou terapií - přístroj Aestera.Cena je 600,- kč za jedno sezení, vstupní konzultace s dermatoložkou stojí 150,- kč.Zde se můžete poradit i ohledně pigmentac, věřím, že najdete řešení.Za GHC kliniku věra Šobrová.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
18.4.2007 18:42:
Dobrý den,tmavé fleky kolem úst je možno zesvětlit laserem,cena je kolem 2000 Kč.Odstranění chloupků kolem úst a na bradě laserem GentleLASE stojí asi 1800 Kč na jedno ošetření.
Nahlásit nevhodný příspěvek