Odstranění chloupků
Iveta zaslal(a) v 23.5.2008 1:07:
Dobrý večer,mám dotaz.jsem z Vysočiny a delší dobu mě trápí chloupky na bradě a krku a pod nosem.Jsou černé a dosti viditelné,že je musím každý druhý den vytrhávat.Zajímala by mě cena zákroku včetně opakované návštěvy,nebo se musí za každý zákrok platit.Děkuji moc za odpověď.
Partner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
-

Východočeské laserové centrum s.r.o. MUDr. Drahomíra Kotlářová -

Lékařské laserové centrum -

Esthé: Esthé-plastická chirurgie, a.s.; Esthé-Klinika estetické medicíny s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
1.8.2008 15:29:
Dobrý den,
pro depilaci většina klientů potřebuje několik zákroků,protože laser efektivně ničí cibulky chloupků pouze ve fázi jejich aktivního růstu. Počet zákroků také závisí na depilované lokalitě a s ní související hloubkou uložení vlasových cibulek,množství pigmentu v nich obsaženém, typu a charakteru kůže. Je to tedy velmi individuální,nejlepší by byla konzultace s lékařem.Cena se pohybuje kolem 2 000 kč. Zdraví Laserové Centrum Anděl,www.lcanděl.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
26.5.2008 8:47:
Dobrý den,je potřeba minimálné 4 ošetření laserem.Cena je kolem 2200 Kč za první ošetření.Platí se za každé ošetření.
Nahlásit nevhodný příspěvek