odstranění chloupků na obličeji
promethea zaslal(a) v 8.1.2008 14:32:
dobrý den,je mi 17 a začínají se mi objevovat tmavší chloupky na obličeji hlavně nad ústy. Chtěla bych se zeptat, na kolik by odtranění přišlo peněz a jestli je tovůbec vhodné v mém věku...Díky
Partner stránky
LaserPlastic
Klinika má více než desetiletou praxi s laserovými depilacemi, různé typy přístrojů, moderní trendy.
Zákrok
Laserová depilace - odstranění chloupkůTaké pravidelně svádíte předem prohranou bitvu s tmavými chloupky v podpaží, tříslech, na nohou či dokonce na obličeji? Standardní metody jako holení, vytrhávání depilačním strojkem, pinzetou či voskem nebo odstraňování těchto chloupků elektrokoagulační jehlou či depilačním krémem jsou pouze dočasným a navíc ne vždy šetrným řešením (hrozí nebezpečí poškození pokožky, zjizvení nebo alergická reakce).
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 200,- CZK
- Ceny do 18.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Pavlína
28.5.2008 15:54:
Dobrý den,trápím se asi od 15let nadměrným růstem chloupků na obličeji a taky zadečku.Jsem nešťastná a a i když mám přítele který mi nikdy nic nenaznačil tak jde o vlastní pocit.Asi ve 14letech jsem byla u kadeřnice a nechala se ostříhat na krátko a ona mi sjela i kotlety které jsem měla v té době jako každá holka s tmavšímy vlasy,nic nenormálního jen jemné chloupky.Od té doby si holím obličej,strhávám knírka a trhám pizetou bradu,i na krku mám chloupky.Byla jsem u doktorky na gynekologii a ta mi dělala testy a zjistila,že mám přebytek mužských hormonů.Nechci brát hormonální léky.Přemýšlela jsem,že se obrátím na služby které nabízíte,ale bojím se,že se chlopky vrátí.Pomozte prosím!Pavlína
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
10.1.2008 8:01:
Dobrý den, zákrok můžete podstoupit - cena je 500,- Kč za jedno ošetření, které je nutno opakovat 4-5x. Další informace najdete na www.myipl.cz. S pozdravem Pavel Janda
odpověd
9.1.2008 10:46:
Dobrý den, děkujeme vám za dotaz.Ráda bych Vám nabídla nejmodernější způsob přístrojem Aestera - fotopneumatická terapie, využívající modré světlo.Je velmi účinná a to i na světlejší chloupky.Ošetření je nebolestivé a rychlé.Ráda bych Vás pozvala na konzultaci s dermatoložkou, cena je 150,-Kč a cena za 1. ošetření je 600,-Kč.Obvykle je potřeba cca 5 sezení.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne Věra šobrová za GHC kliniku.
odpověd
8.1.2008 17:07:
Dobrý den,odstranění chloupků laserem Candela nad horním rtem stojí kolem 900 Kč za první ošetření.Je potřeba min. 4 ošetření.I ve Vašem věku lze provést zákrok (protože Vám není 18 let je nutný souhlas zákonného zástupce).