Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Odstanění znamének z rukou - Laserové odstranění kožních výrůstků

Odstanění znamének z rukou

K. zaslal(a) v 1.5.2008 15:07:   

Nechala jsem si odstranit na každé ruce cca 20 znamének a pih laserem.Nedělaly mi žádné vyšetření, tak snad dermatoložka poznala,že se nejedná o nic zhoubného?Byla jsem na známé klinice specializované na lasery.Ale můj dotaz je-po větších znaménkách mi ještě zůstaly jakoby nedodělané zbytky.Nevím co s tím?Máte zkušenosti že se to musí zopakovat?Nevím jestli mi někdo odpovíte, když je to víceméně nezávazný dotaz,ale budu vám vděčná za váš názor a čas.

Vaše odpověd

odpověd

FACELIFTING Praha
2.5.2008 8:09:

Vážená paní, korekci zbytků lze provést laserem nebo pomocí VF nebo pomocí vakuové mikrodermabraze. Nejvhodnější je zaslat foto na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz, nebo se objednat ke konzultaci na naší recepci, telefon je 222 511 790 Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,obecně lze laserem tyto zbytky odstranit-provést korekci.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:odstranění znamének
Vystoupla jizvicka po odstraneni znamenka laserem:Další >

Zákrok

Laserové odstranění kožních výrůstkůLaserové odstranění kožních výrůstků
Pokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění kožních výrůstků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova