Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstranění bradaviček laserem - Laserové odstranění kožních výrůstků

odstranění bradaviček laserem

marta zaslal(a) v 11.3.2008 15:57:   

Dobrý den,prosím mám dotaz chtěla bych si nechat z obličeje odstanit laserem 3 malé bradavičky/velikost asi 1mm,jedna tak 2mm/,mám je již od narození,je mi 27 let.Kolik by takový zákrok stál?chtěla bych vědět orientační cenu než si vyberu zařízení kde mi jizvy odstraní.Děkuji za odpověd.Marta

Vaše odpověd

odpověd

josef
11.4.2008 15:56:

Dobrý den, mám podobný problém asi s 6 bradavičkami velikosti 1mm, ale na pokožce penisu. Dají se šetrně odstranit i z této "citlivé části" těla ?

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MARTA
13.3.2008 18:39:

Dobrý den,děkuji moc za odpovědi na můj dotaz z 11.3.ohledně bradaviček.Prosím kdyby můj příspěvek četl někdo z Olomouce a mohl mi napsát přibližnou cenu.Je to pro mně nejblíže,jsem z olomouckého kraje.děkuji Marta

odpověd

FACELIFTING Praha
13.3.2008 9:15:

Vážená paní, pokud chcete odstranit bradavičky dokonale je nejvhodnější laser nebo VF skalpel. Cena za odstranění 3 bradaviček je cca 2.000,- Kč. Bližší informace vám poskytne naše recepce, telefon je 222 511 790

Vážená paní, z vašeho popisu mi není jasné,zda jde o bradavičky nebo jizvy.Pokud máte zájem o přesné informace,volejte recepci dermatologie tel.242426437. Děkuji,hezký den. Šmidrová,dermatologie LD

Dobrý den,cena za odstranění laserem je kolem 1000Kč.

< Předchozí:Jizva po operaci
odstrěnění bradaviček z obličeje:Další >

Zákrok

Laserové odstranění kožních výrůstkůLaserové odstranění kožních výrůstků
Pokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění kožních výrůstků:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova